Norime Jus informuoti, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Jeigu sutinkate, prašome paspausti mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau.

Mechaninė gėlė
Mechaninė gėlė
Mechaninė gėlė
Mechaninė gėlė
keyboard_arrow_rightkeyboard_arrow_left

Mechaninė gėlė

19,20 €
34,90 €
Sutaupote 45%
su PVM
Paskutinė prekė

Mechaninė gėlė – nuostabi dovana, išsiskirianti savo grožiu bei neįtikėtinu mechanizmu. Tai viskas ko reikia, norint, kad magiška kelionė prasidėtų.

Sudėtingumo lygis: Lengvas

Komponentų skaičius: 100 - 200

Numatomas surinkimo laikas: 0.5 - 2 val.

Rekomenduojamas amžius: 14+

Kiekis
Turime1 vnt..
  • Pristatymo laikas: Pristatymo laikas: 2-6 darbo dienos
  • Perkant Perkant prekių už 150€ - pristatymas nemokamas

Mechaninė gėlė – nuostabi dovana, išsiskirianti savo grožiu bei neįtikėtinu mechanizmu

Mechaninė gėle: nuostabaus grožio žiedlapiai bei švelnus medžio kvapas jūsų mėgstamiems papuošalams. Tai viskas ko reikia, norint, kad magiška kelionė prasidėtų.

Mechaninė gėlė – nuostabi dovana / gera dovana bet kokio amžiaus atstovėms

Pasukus žiedą gėlės centro link, žiedlapiai švelniai “išsiskleidžia”. Sukant žiedą toliau, gėlės pavidalo papuošalų stovas užsidaro. Mechaninė gėlė – tai jūsų vaizduotei paklusni dėžutė. Joje galite laikyti saldumynus, smulkias detales bei kitus daiktus.

Rinkinį sudaro du, skirtingų temų stovai, tad yra galimybė rinktis tarp “balerinos” ir “laimės medžio” formų laikiklių jūsų papuošalams.

UGEARS modelis Mechninė gėlė pagamintas iš aukštos kokybės medienos ir turi viską, ko gali prireikti konstravimui. Detalių kokybė yra aukščiausio lygio. Lazeriais iš faneros plokščių išpjautos smulkios detalės suteikia medienai tvirtumo bei elastingumo. Detales belieka išspausti iš faneros plokščių, reikalui esant patrinti švitriniu popieriumi ir surinkt. Netrukus pamatysite pilną modelio vaizdą.

Kaip ir visi kiti UGEARS modeliai, Sunkiasvorio sunkvežimio konstravimo instrukcija yra nuosekli, aiški, spalvota ir nesunkiai įvykdoma.

Modelio surinkimo instrukcija yra išversta į 11 kalbų (ukrainiečių, anglų, vokiečių, prancūzų, lenkų, ispanų, rusų, turkų, italų, mandarinų ir korėjiečių ). Modelio konstravimas nereikalauja nei klijų, nei kitų specialių papildomų įrankių.

UGEARS prekinis ženklas visame pasaulyje asocijuojasi su kokybe ir inovatyvumu. Mediniai konstruktoriai, mediniai 3D modeliai ir mediniai modeliai spalvinimui – tik dalis mūsų asortimento.

Ugears
4820184120273

Specifinė nuoroda

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Mechaninė gėlė

19,20 €
34,90 €
Sutaupote 45%
su PVM