Norime Jus informuoti, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Jeigu sutinkate, prašome paspausti mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau.

24 Kalėdų Senio, Kalėdinės Kepurės
24 Kalėdų Senio, Kalėdinės Kepurės
24 Kalėdų Senio, Kalėdinės Kepurės
keyboard_arrow_rightkeyboard_arrow_left

24 Kalėdų Senio, Kalėdinės Kepurės

30,00 €
su PVM
Turėdami šį Kalėdų Senelio kepurių rinkinį greitai ir paprastai persirengsite kartu su šeima ir draugais. Susikursite šventinę atmosferą namuose ir su džiaugsmu lauksite Kalėdų. Puikiai tinka šventiniams vakarėliams, Kalėdų pietums arba tiesiog pasilinksminti.Kepurės pagamintos iš kokybiško poliesterio fetro, jos šiltos ir patogios dėvėti. Puikiai atrodo kabantis baltas bumbulas. Galite dėvėti kepurę puošdami Kalėdų eglutę, ruošdami pietus ar darydami šeimos nuotraukas.Pristatome 24 Kalėdų Senio kepures.
Kiekis
Turime 199 vnt.
  • Pristatymo laikas: Pristatymo laikas: 2-6 darbo dienos
  • Perkant Perkant prekių už 150€ - pristatymas nemokamas

Turėdami šį Kalėdų Senelio kepurių rinkinį greitai ir paprastai persirengsite kartu su šeima ir draugais. Susikursite šventinę atmosferą namuose ir su džiaugsmu lauksite Kalėdų. Puikiai tinka šventiniams vakarėliams, Kalėdų pietums arba tiesiog pasilinksminti.

Kepurės pagamintos iš kokybiško poliesterio fetro, jos šiltos ir patogios dėvėti. Puikiai atrodo kabantis baltas bumbulas. Galite dėvėti kepurę puošdami Kalėdų eglutę, ruošdami pietus ar darydami šeimos nuotraukas.

Pristatome 24 Kalėdų Senio kepures.

  • Spalva: raudona ir balta
  • Matmenys: 30 x 41 cm (Plotis x Aukštis), 4 cm (balto kraštelio aukštis)
  • Pristatome 24 Kalėdų Senelio kepures
  • Audinys: Poliesteris: 100%
vidaXL
AVD131013

Charakteristikos

Spalva
Raudona

Specifinė nuoroda

16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

24 Kalėdų Senio, Kalėdinės Kepurės

30,00 €
su PVM