Norime Jus informuoti, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Jeigu sutinkate, prašome paspausti mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau.

Stalas su 2 skyriais, pilkas
Stalas su 2 skyriais, pilkas
Stalas su 2 skyriais, pilkas
Stalas su 2 skyriais, pilkas
keyboard_arrow_rightkeyboard_arrow_left

Stalas su 2 skyriais, pilkas

92,64 €
su PVM
Šis nepaprastas funkcionalus baldas pagyvins bet kurių namų ar biuro aplinką. Su aukštos kokybės MDF stalviršiu ir tvirtomis metalinėmis kojelėmis, šis stalas yra ypatingai ilgaamžiškas, stabilus ir tvirtas. Erdvus stalviršis suteikia daug vietos kompiuteriui, nešiojamam kompiuteriui, stalinei lempai ir t.t. Du skyriai, po vieną iš abiejų pusių, taip pat kaip ir centre esantis stalčius, puikiai tinka tvarkingai laikyti visų rūšių smulkesnius daiktus, tokius kaip raktus, bloknotus, rašiklius ir kitus niekučius ranka pasiekiamu atstumu.
Kiekis
Turime 142 vnt.
  • Pristatymo laikas: Pristatymo laikas: 2-6 darbo dienos
  • Perkant Perkant prekių už 150€ - pristatymas nemokamas

Šis nepaprastas funkcionalus baldas pagyvins bet kurių namų ar biuro aplinką.

Su aukštos kokybės MDF stalviršiu ir tvirtomis metalinėmis kojelėmis, šis stalas yra ypatingai ilgaamžiškas, stabilus ir tvirtas. Erdvus stalviršis suteikia daug vietos kompiuteriui, nešiojamam kompiuteriui, stalinei lempai ir t.t. Du skyriai, po vieną iš abiejų pusių, taip pat kaip ir centre esantis stalčius, puikiai tinka tvarkingai laikyti visų rūšių smulkesnius daiktus, tokius kaip raktus, bloknotus, rašiklius ir kitus niekučius ranka pasiekiamu atstumu.

  • Spalva: pilka ir ąžuolo
  • Medžiaga: MDF + metalas
  • Matmenys: 110 x 50 x 76 cm (ilgis x plotis x aukštis)
  • Su 2 skyriais
vidaXL
AVD20136

Charakteristikos

Spalva
Įvairiaspalvis

Specifinė nuoroda

16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Stalas su 2 skyriais, pilkas

92,64 €
su PVM