Norime Jus informuoti, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Jeigu sutinkate, prašome paspausti mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau.

KamadoSpace 21 Barrique Oak stalas
KamadoSpace 21 Barrique Oak stalas
keyboard_arrow_rightkeyboard_arrow_left

KamadoSpace 21 Barrique Oak stalas

2 999,00 €
su PVM
Paskutinė prekė

Tinka Žalgirio modeliui arba 21“ dydžio kepsninei.

KamadoSpace Infinite Island yra lengvai surenkama maisto ruošimui lauke skirta sala, pritaikyta Jūsų kamado griliui, pagaminta iš nerūdijančio arba cinkuoto plieno komponentų ir iš HPL fasadų – Austrijoje pagaminto ekstremalioms oro sąlygoms atsparaus, lengvai valomo aukšto slėgio laminato. HPL fasadai yra atsparūs šalčiui ir karščiui bei atlaiko pastovią -80 °C – 80 °C temperatūrą. Pagrindas yra atsparus ugniai, o paviršius atsparus šviesai. Apsaugą nuo ekstremalių oro sąlygų sudaro dvigubo kietėjimo akrilo poliuretano derva. Kitaip nei medžio masyvui, HPL medžiagai nereikia visiškai jokios techninės priežiūros. Nuo šiol nebeteks rūpintis dėl nutrynimų, smūgių, įbrėžimų ir ekstremalių temperatūros pokyčių. Plokštės pavirš

Kiekis
Turime2 vnt..
  • Pristatymo laikas:Pristatymo laikas:2-6 darbo dienos

Visi metaliniai komponentai yra arba nerūdijančio plieno, arba karšto cinkavimo plieno lakštai, padengti milteliu būdu, apsaugosiančiu nuo įbrėžimų, išblukimų, karščio, šalčio, korozijos ar bet kokio kitokio oro sąlygų poveikio.

Stalviršis yra pagamintas iš kruopščiai nupoliruoto rūgštims atsparaus nerūdijančio plieno, jis yra atsparus karščiui, lengvai valomas ir prižiūrimas. Stalviršyje lazeriu preciziškai išpjauta apvali arba ovali skylė puikiai tinka Jūsų konkrečiam kamado modeliui. Metalinės lentynos, ant kurios yra dedamas grilius, aukštį galima reguliuoti 30 mm intervalais (6 padėtys). Stalas yra įrengtas su keturiais erdviais priedų stalčiais, skirtais ketaus grotelių, picos akmens, deflektoriaus ar kepimo skardos laikymui.

Yra trys elegantiški 68 litrų tūrio stalčiai, skirti puodams ir reikmenims, vienas tvirtas 179 litrų tūrio stalčius, skirtas medžio angliai – jie visi yra su paslėptomis pilnai ištraukiamomis Blum bėgelių sistemomis – tai yra pasaulinio rinkos lyderio Austrijos gamintojo furnitūra. Mažos trinties nailoniniai volelių bei stalčiaus profilio sinchronizavimas užtikrina sklandų slankiojimą, suderintą su puikiomis nuosvyros savybėmis. Sistema apima integruotą, perjungiamą technologiją, skirtą tyliam ir pastangų nereikalaujančiam uždarymui, taip siekiant užtikrinti lengvą it plunksna stalčių slydimą ir palengvinti naudojimąsi visa maisto ruošimui skirta sala.

Daugelis naudotojų teigiamai įvertins nerūdijančio plieno pelenų stalčių su dangčiu. Jie sukonstruoti taip, kad grilio aplinka išliktų kuo švaresnė.

Stalas yra su sumontuotais vokiečių gamintojo Blickle pasukamais ratukais su fiksuojančiais stabdžiais. Yra virtuvinio rankšluosčio laikiklis, laikiklis su 10 kabliukų, skirtų aksesuarams sukabinti, vazonėliams skirta lentyna. Nuimamą klevo pjaustymo lentą galima įsigyti kaip papildomą priedą (ji yra dedama per visą stalo gylį, jos impregnavimui naudojamas švedų SKYDD alyva, specialiai skirta medinių paviršių, ant kurių bus ruošiamas maistas, apdorojimui).

KamadoSpace griliavimo sala yra 100% suprojektuota ir gaminama Lietuvoje.

Specifinė nuoroda

16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

KamadoSpace 21 Barrique Oak stalas

KamadoSpace 21 Barrique Oak stalas

2 999,00 €
su PVM