Norime Jus informuoti, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Jeigu sutinkate, prašome paspausti mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau.

Kavos staliukas, 90x50x40cm, aliuminis
Kavos staliukas, 90x50x40cm, aliuminis
Kavos staliukas, 90x50x40cm, aliuminis
keyboard_arrow_rightkeyboard_arrow_left

Kavos staliukas, 90x50x40cm, aliuminis

122,67 €
su PVM
Šis vintažinio stiliaus bei nesenstančio dizaino kavos staliukas taps puikia jūsų kiemo, sodo ar namų interjero detale. Jis taip pat gali būti naudojamas kaip prie sofos pastatomas staliukas, šoninis staliukas, žurnalinis staliukas, svetainės staliukas ir kt. Šis staliukas yra pagamintas iš milteliniu būdu dengto aliuminio ir stiklo, kurie suteikia jam patvarumo, tvirtumo bei užtikrina paprastą priežiūrą. Dėl lengvos aliuminio konstrukcijos jis yra paprastai judinamas iš vienos vietos į kitą bei suteikia jam pramoninės išvaizdos. Stalviršis užtikrina lygų paviršių gėrimams, vaisių krepšeliams ar dekoratyviems daiktams pasidėti. Mūsų kavos staliuką lengva surinkti.
Kiekis
Turime 15 vnt.
  • Pristatymo laikas: Pristatymo laikas: 2-6 darbo dienos
  • Perkant Perkant prekių už 150€ - pristatymas nemokamas

Šis vintažinio stiliaus bei nesenstančio dizaino kavos staliukas taps puikia jūsų kiemo, sodo ar namų interjero detale. Jis taip pat gali būti naudojamas kaip prie sofos pastatomas staliukas, šoninis staliukas, žurnalinis staliukas, svetainės staliukas ir kt.

Šis staliukas yra pagamintas iš milteliniu būdu dengto aliuminio ir stiklo, kurie suteikia jam patvarumo, tvirtumo bei užtikrina paprastą priežiūrą. Dėl lengvos aliuminio konstrukcijos jis yra paprastai judinamas iš vienos vietos į kitą bei suteikia jam pramoninės išvaizdos. Stalviršis užtikrina lygų paviršių gėrimams, vaisių krepšeliams ar dekoratyviems daiktams pasidėti.

Mūsų kavos staliuką lengva surinkti.

  • Medžiaga: milteliniu būdu dengtas aliuminis, stiklas
  • Matmenys: 90 x 50 x 40 cm (ilgis x plotis x aukštis)
  • Lengvas ir ilgaamžiškas
  • Lengvai prižiūrimas
  • Reikia surinkti: taip
vidaXL
AVD47254

Charakteristikos

Spalva
Pilka

Specifinė nuoroda

Kavos staliukas, 90x50x40cm, aliuminis

122,67 €
su PVM