Norime Jus informuoti, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Jeigu sutinkate, prašome paspausti mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau.

Emerald Dirbtinė puokštė Happy Orange, XL
Emerald Dirbtinė puokštė Happy Orange, XL
Emerald Dirbtinė puokštė Happy Orange, XL
keyboard_arrow_rightkeyboard_arrow_left

Emerald Dirbtinė puokštė Happy Orange, XL

102,23 €
su PVM
Daili, įvairiais atspalviais pasižyminti Emerald dirbtinė puokštė Happy Orange XL yra puikus pasirinkimas norint papildyti bet kokią namų ar biuro erdvę. Šios puokštės yra rankomis rištos floristo, kuris kiekvieną stiebą kruopščiai įdeda bei suriša kartu, taip sukuriant šią nuostabią puokštę, kuria galėsite pagyvinti bet kurį kambarį! Šios gėlės yra pagamintos iš 100% polietileno, kuris yra patvarus ir ilgaamžis, tad jūsų daugiau nebeerzins džiūstančios gėlės. Jums taip pat nereikės pakeisti joms vandens ar kitaip jų prižiūrėti. Apibendrinus, turėsite puokštę, kuri užtikrins ilgalaikį džiaugsmą. Puokštė pristatoma be vazos. Geriausia ji atrodys surišus gėlių stiebus ir puokštę įdėjus į vazą su siauru kaklu.
Kiekis
Turime3 vnt..
  • Pristatymo laikas: Pristatymo laikas: 2-6 darbo dienos
  • Perkant Perkant prekių už 150€ - pristatymas nemokamas

Daili, įvairiais atspalviais pasižyminti Emerald dirbtinė puokštė Happy Orange XL yra puikus pasirinkimas norint papildyti bet kokią namų ar biuro erdvę.

Šios puokštės yra rankomis rištos floristo, kuris kiekvieną stiebą kruopščiai įdeda bei suriša kartu, taip sukuriant šią nuostabią puokštę, kuria galėsite pagyvinti bet kurį kambarį! Šios gėlės yra pagamintos iš 100% polietileno, kuris yra patvarus ir ilgaamžis, tad jūsų daugiau nebeerzins džiūstančios gėlės. Jums taip pat nereikės pakeisti joms vandens ar kitaip jų prižiūrėti. Apibendrinus, turėsite puokštę, kuri užtikrins ilgalaikį džiaugsmą.

Puokštė pristatoma be vazos. Geriausia ji atrodys surišus gėlių stiebus ir puokštę įdėjus į vazą su siauru kaklu.

  • Spalva: įvairių spalvų
  • Medžiaga: 100% polietilenas
  • Bendras aukštis: 109 cm
  • Skersmuo: 40 cm
  • Puokštė sudaryta iš 10-15 gėlių stiebų
  • Rankomis rišta puokštė
  • Vaza nepridedama
Emerald
AVD431028

Charakteristikos

Spalva
Įvairiaspalvis

Specifinė nuoroda

Emerald Dirbtinė puokštė Happy Orange, XL

102,23 €
su PVM