Norime Jus informuoti, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Jeigu sutinkate, prašome paspausti mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau.

Virvė, 100m, 100% sizalis, 6mm
Virvė, 100m, 100% sizalis, 6mm
keyboard_arrow_rightkeyboard_arrow_left

Virvė, 100m, 100% sizalis, 6mm

32,23 €
su PVM
Universalaus jos pritaikymo dėka, ši sizalio virvė yra populiari įvairiose srityse. Ji puikiai tiks naudoti ne tik žemės ūkio darbuose ar siunčiant siuntinius, bet ir asmeniniais tikslais namuose ir sode, pavyzdžiui grindinio borteliui sukurti ar kaip atrama augalams. Universali sizalio virvė yra standi ir ypatingai atspari plyšimui bei nusitrynimui. Dėl šios priežasties, virvė yra patvari ir tinkama naudoti įvairiomis oro sąlygomis. Be to, kadangi ši virvė yra pagaminta iš 100% natūralaus sizalio, ji yra draugiška aplinkai bei gali būti perdirbta. Sizalis yra rekomenduojamas pluoštas įvairiems darbams, nuo krovinių pritvirtinimo iki pririšimo, nuo pasidaryk pats tipo dekoracijų iki draskyklių, draskymui skirtų stovų gamybos ir kt.
Kiekis
Turime 36 vnt.
  • Pristatymo laikas: Pristatymo laikas: 2-6 darbo dienos
  • Perkant Perkant prekių už 150€ - pristatymas nemokamas

Universalaus jos pritaikymo dėka, ši sizalio virvė yra populiari įvairiose srityse. Ji puikiai tiks naudoti ne tik žemės ūkio darbuose ar siunčiant siuntinius, bet ir asmeniniais tikslais namuose ir sode, pavyzdžiui grindinio borteliui sukurti ar kaip atrama augalams.

Universali sizalio virvė yra standi ir ypatingai atspari plyšimui bei nusitrynimui. Dėl šios priežasties, virvė yra patvari ir tinkama naudoti įvairiomis oro sąlygomis. Be to, kadangi ši virvė yra pagaminta iš 100% natūralaus sizalio, ji yra draugiška aplinkai bei gali būti perdirbta. Sizalis yra rekomenduojamas pluoštas įvairiems darbams, nuo krovinių pritvirtinimo iki pririšimo, nuo pasidaryk pats tipo dekoracijų iki draskyklių, draskymui skirtų stovų gamybos ir kt.

  • Medžiaga: 100% sizalis
  • Skersmuo: 6 mm
  • Ilgis: 100 m
  • Svoris: 20 g/m
vidaXL
AVD144791

Specifinė nuoroda

Virvė, 100m, 100% sizalis, 6mm

32,23 €
su PVM