Norime Jus informuoti, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Jeigu sutinkate, prašome paspausti mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau.

Keter Staliukas-šaltdėžė Go Bar, vandenyno mėlynos spalvos
Keter Staliukas-šaltdėžė Go Bar, vandenyno mėlynos spalvos
keyboard_arrow_rightkeyboard_arrow_left

Keter Staliukas-šaltdėžė Go Bar, vandenyno mėlynos spalvos

65,35 €
su PVM
Su šiuo Keter Go Bar staliuku-šaltdėže visuomet jums esant paplūdimyje, sode, miške ar stovyklavietėje ranka pasiekiamu atstumu turėsite šaltų gėrimų. Be to, šis gražaus dizaino Go Bar yra kur kas daugiau nei šaltdėžė gėrimams. Neabejotinai sužavėsite savo draugus akimirksniu ją pavertę šoniniu staliuku. Go Bar atšaldymui iškylos metu ar leidžiant dieną prie jūros suteikia visiškai naują prasmę. Įmontuota rankena užtikrina, kad ją galėsite paprastai transportuoti. Be to, Go Bar yra pagamintas iš aukštos kokybės PP plastiko, tad jis nesupus bei nesurūdys ir jam nereikia beveik jokios priežiūros.
Kiekis
Turime8 vnt..
  • Pristatymo laikas: Pristatymo laikas: 2-6 darbo dienos
  • Perkant Perkant prekių už 150€ - pristatymas nemokamas

Su šiuo Keter Go Bar staliuku-šaltdėže visuomet jums esant paplūdimyje, sode, miške ar stovyklavietėje ranka pasiekiamu atstumu turėsite šaltų gėrimų.

Be to, šis gražaus dizaino Go Bar yra kur kas daugiau nei šaltdėžė gėrimams. Neabejotinai sužavėsite savo draugus akimirksniu ją pavertę šoniniu staliuku. Go Bar atšaldymui iškylos metu ar leidžiant dieną prie jūros suteikia visiškai naują prasmę. Įmontuota rankena užtikrina, kad ją galėsite paprastai transportuoti.

Be to, Go Bar yra pagamintas iš aukštos kokybės PP plastiko, tad jis nesupus bei nesurūdys ir jam nereikia beveik jokios priežiūros.

  • Spalva: vandenyno mėlyna ir balta
  • Medžiaga: PP (polipropileno) plastikas
  • Matmenys: 36 x 35,5/60 cm (skersmuo x aukštis)
  • Sujungia šaltdėžę ir šoninį staliuką viename
  • Įmontuota rankena
  • Lengva išlaikyti švarų
Keter
AVD428405

Charakteristikos

Spalva
Mėlyna

Specifinė nuoroda

16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Keter Staliukas-šaltdėžė Go Bar, vandenyno mėlynos spalvos

65,35 €
su PVM