Norime Jus informuoti, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Jeigu sutinkate, prašome paspausti mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau.

Nature Sodo pertvara, bambukas, 1x5m
Nature Sodo pertvara, bambukas, 1x5m
Nature Sodo pertvara, bambukas, 1x5m
keyboard_arrow_rightkeyboard_arrow_left

Nature Sodo pertvara, bambukas, 1x5m

40,31 €
su PVM
Bambukinė nendrių pertvara 6050125 iš Nature yra ekologiška tvora, kurią galite naudoti įvairiai: norėdami savo sodui suteikti privatumo, taip apsaugodami jį nuo smalsių akių ar vėjo, kenkėjų, saulės ar dekoruodami bei atskirdami savo kiemą. Tai šauni, tampri tvora sukurta iš bambukinių nendrių, egzotiško augalo iš Naujosios Zelandijos su metaline viela, užtikrinančia papildomą atsparumą. Nepermatomumo laipsnis yra 70%. Ši bambukinė nendrių pertvara puikiai tinka sodams, terasai, balkonams, šiltnamiams, kiemui, ir tiks tiek komercinės, tiek gyvenamosios paskirties naudojimui.
Kiekis
Turime 195 vnt.
  • Pristatymo laikas: Pristatymo laikas: 2-6 darbo dienos
  • Perkant Perkant prekių už 150€ - pristatymas nemokamas

Bambukinė nendrių pertvara 6050125 iš Nature yra ekologiška tvora, kurią galite naudoti įvairiai: norėdami savo sodui suteikti privatumo, taip apsaugodami jį nuo smalsių akių ar vėjo, kenkėjų, saulės ar dekoruodami bei atskirdami savo kiemą.

Tai šauni, tampri tvora sukurta iš bambukinių nendrių, egzotiško augalo iš Naujosios Zelandijos su metaline viela, užtikrinančia papildomą atsparumą. Nepermatomumo laipsnis yra 70%.

Ši bambukinė nendrių pertvara puikiai tinka sodams, terasai, balkonams, šiltnamiams, kiemui, ir tiks tiek komercinės, tiek gyvenamosios paskirties naudojimui.

  • Medžiaga: bambukinės nendrės su metaline viela
  • Nepermatomumo laipsnis: 70%
  • Apsauga nuo vėjo ir saulės
  • Matmenys: 1 x 5 m (plotis x ilgis)
Nature
AVD403709

Charakteristikos

Spalva
Pilka

Specifinė nuoroda

Nature Sodo pertvara, bambukas, 1x5m

40,31 €
su PVM