Norime Jus informuoti, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Jeigu sutinkate, prašome paspausti mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau.

TV stovas, baltas, mediena
TV stovas, baltas, mediena
TV stovas, baltas, mediena
TV stovas, baltas, mediena
TV stovas, baltas, mediena
TV stovas, baltas, mediena
keyboard_arrow_rightkeyboard_arrow_left

TV stovas, baltas, mediena

160,82 €
su PVM
Ši elegantiška medinė senovinio stiliaus televizoriaus spintelė su švariomis linijomis puikiai papildo beveik bet kokį interjero stilių: nuo itin modernių palėpių iki kambarių. Tai jūsų namų kino teatrui suteiks stilingumo. Televizoriaus spintelėje yra keturios lentynos su dviem durelėmis, kuriose galima laikyti žaidimus, filmus, muzikos grotuvus ir kitas pramogas. Dar dvi lentynos gali talpinti skirtingas namų pramogų sistemas, tokias kaip CD grotuvai, DVD grotuvai ir DVR sistemos. Dėl plataus viršutinio šios televizoriaus spintelės paviršiaus, ji puikiai tinka padėti plačiaekranį plazminį arba LCD televizorių. Pagaminta iš tvirto MDF ir pušies medienos, televizoriaus spintelė puikiai atlaiko kasdienį dėvėjimąsi. Dėl baltos spalvos dažų, ją paprasta valyti drėgna šluoste.
Kiekis
Turime 93 vnt.
  • Pristatymo laikas: Pristatymo laikas: 2-6 darbo dienos
  • Perkant Perkant prekių už 150€ - pristatymas nemokamas

Ši elegantiška medinė senovinio stiliaus televizoriaus spintelė su švariomis linijomis puikiai papildo beveik bet kokį interjero stilių: nuo itin modernių palėpių iki kambarių. Tai jūsų namų kino teatrui suteiks stilingumo.

Televizoriaus spintelėje yra keturios lentynos su dviem durelėmis, kuriose galima laikyti žaidimus, filmus, muzikos grotuvus ir kitas pramogas. Dar dvi lentynos gali talpinti skirtingas namų pramogų sistemas, tokias kaip CD grotuvai, DVD grotuvai ir DVR sistemos. Dėl plataus viršutinio šios televizoriaus spintelės paviršiaus, ji puikiai tinka padėti plačiaekranį plazminį arba LCD televizorių.

Pagaminta iš tvirto MDF ir pušies medienos, televizoriaus spintelė puikiai atlaiko kasdienį dėvėjimąsi. Dėl baltos spalvos dažų, ją paprasta valyti drėgna šluoste.

  • Spalva: balta
  • Medžiaga: MDF ir pušies mediena (rėmas) + metalas (rankena)
  • Bendri matmenys: 121 x 30,5 x 41,7 cm (ilgis x plotis x aukštis)
vidaXL
AVD241373

Charakteristikos

Spalva
Balta

Specifinė nuoroda

16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

TV stovas, baltas, mediena

160,82 €
su PVM