Norime Jus informuoti, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Jeigu sutinkate, prašome paspausti mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau.

Pavėsinė, kreminė, audinys
Pavėsinė, kreminė, audinys
Pavėsinė, kreminė, audinys
Pavėsinė, kreminė, audinys
Pavėsinė, kreminė, audinys
keyboard_arrow_rightkeyboard_arrow_left

Pavėsinė, kreminė, audinys

223,44 €
su PVM
Ši pavėsinė jūsų šeimai ir draugams atneš komfortą ir apsaugą nuo saulės. Šios pavėsinės skliautas apsaugos nuo kaitrios saulės, stipraus lietaus ir kitokių nepalankių oro sąlygų. Ji taps puikiu prieglobsčiu šeimos susitikimams, kepant kepsnius, piknikams, išvykoms ir gimtadienio šventėms. Ši pavėsinė yra pagaminta iš tvirtos plieno konstrukcijos ir patvaraus poliesterio skliauto. Ją lengva surinkti. Prašome atkreipti dėmesį, kad, jei paliekate pavėsinę stipriai lyjant, rekomenduojame ją išpurkšti hidroizoliaciniu purškalu. Šis gaminys NIEKADA neturėtų būti naudojamas esant blogoms oro sąlygoms, pavyzdžiui, pučiant stipriam vėjui, stipriai lyjant, sningant, audros metu ir kt.
Kiekis
Turime 173 vnt.
  • Pristatymo laikas: Pristatymo laikas: 2-6 darbo dienos
  • Perkant Perkant prekių už 150€ - pristatymas nemokamas

Ši pavėsinė jūsų šeimai ir draugams atneš komfortą ir apsaugą nuo saulės.

Šios pavėsinės skliautas apsaugos nuo kaitrios saulės, stipraus lietaus ir kitokių nepalankių oro sąlygų. Ji taps puikiu prieglobsčiu šeimos susitikimams, kepant kepsnius, piknikams, išvykoms ir gimtadienio šventėms. Ši pavėsinė yra pagaminta iš tvirtos plieno konstrukcijos ir patvaraus poliesterio skliauto. Ją lengva surinkti.

Prašome atkreipti dėmesį, kad, jei paliekate pavėsinę stipriai lyjant, rekomenduojame ją išpurkšti hidroizoliaciniu purškalu. Šis gaminys NIEKADA neturėtų būti naudojamas esant blogoms oro sąlygoms, pavyzdžiui, pučiant stipriam vėjui, stipriai lyjant, sningant, audros metu ir kt.

  • Spalva: kreminė ir juoda
  • Medžiaga: audinys (100% poliesteris), plienas
  • Matmenys: 4 x 3 x 2,6 m (ilgis x plotis x aukštis)
  • Pastogės aukštis (praėjimas): 200 cm
  • Atspari UV spinduliams ir vandeniui
  • Reikia surinkti: taip
vidaXL
AVD48029

Charakteristikos

Spalva
Kreminė

Specifinė nuoroda

Pavėsinė, kreminė, audinys

223,44 €
su PVM