Norime Jus informuoti, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Jeigu sutinkate, prašome paspausti mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau.

Stalviršis, 60x100x4 cm, bambukas
Stalviršis, 60x100x4 cm, bambukas
Stalviršis, 60x100x4 cm, bambukas
Stalviršis, 60x100x4 cm, bambukas
keyboard_arrow_rightkeyboard_arrow_left

Stalviršis, 60x100x4 cm, bambukas

76,92 €
su PVM
Su šiuo bambukiniu stalviršiu suteikite savo stalui naują gyvenimą. Jis bus puikiu sprendimu, norint atnaujinti savo stalą namuose ar komercinės paskirties erdvėse, tokiose kaip restoranas, kavinė, viešbutis ir kt. Patvari medžiaga: bambukas yra žinomas dėl savo lankstumo ir kietumo. Bambukiniai baldai puikus pasirinkimas, jei norite tvirtų, iš natūralių medžiagų pagamintų baldų.Universalus stalviršis: šis stalviršis gali būti naudojamas kavos staliukams, šoniniams staliukams, baro stalams, telefono staliukams, konsoliniams staliukams, naktiniams staliukams, lentynoms ar kaip baldų plokštė. Atsižvelgdami į savo poreikius, prie šio stalviršio galite priderinti bet kokio stiliaus kojas.Užapvalinti kampai: siekiant užtikrinti jūsų saugumą, visi pakaitinio stalviršio kampai yra užapvalinti
Kiekis
Turime 151 vnt.
  • Pristatymo laikas: Pristatymo laikas: 2-6 darbo dienos
  • Perkant Perkant prekių už 150€ - pristatymas nemokamas

Su šiuo bambukiniu stalviršiu suteikite savo stalui naują gyvenimą. Jis bus puikiu sprendimu, norint atnaujinti savo stalą namuose ar komercinės paskirties erdvėse, tokiose kaip restoranas, kavinė, viešbutis ir kt.

  • Patvari medžiaga: bambukas yra žinomas dėl savo lankstumo ir kietumo. Bambukiniai baldai puikus pasirinkimas, jei norite tvirtų, iš natūralių medžiagų pagamintų baldų.
  • Universalus stalviršis: šis stalviršis gali būti naudojamas kavos staliukams, šoniniams staliukams, baro stalams, telefono staliukams, konsoliniams staliukams, naktiniams staliukams, lentynoms ar kaip baldų plokštė. Atsižvelgdami į savo poreikius, prie šio stalviršio galite priderinti bet kokio stiliaus kojas.
  • Užapvalinti kampai: siekiant užtikrinti jūsų saugumą, visi pakaitinio stalviršio kampai yra užapvalinti.
  • Lengvai valomas paviršius: lako apdaila užtikrina, kad bambukinis stalviršis yra lengvai valomas drėgna šluoste.

Gera žinoti:

  • Spalvos ir raštai skiriasi priklausomai nuo baldo, tad kiekvienas yra unikalus. Atranka pristatymui yra atsitiktinė, taip užtikrinant jūsų gaminio išskirtinumą ir savitumą.
  • Medžiaga: laku dengtas bambukas
  • Matmenys: 60 x 100 x 4 cm (ilgis x plotis x storis)
vidaXL
AVD352721

Charakteristikos

Spalva
Ruda

Specifinė nuoroda

Stalviršis, 60x100x4 cm, bambukas

76,92 €
su PVM