Norime Jus informuoti, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Jeigu sutinkate, prašome paspausti mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau.

Sieninė lentyna, 80x20x4 cm, bambukas
Sieninė lentyna, 80x20x4 cm, bambukas
Sieninė lentyna, 80x20x4 cm, bambukas
Sieninė lentyna, 80x20x4 cm, bambukas
keyboard_arrow_rightkeyboard_arrow_left

Sieninė lentyna, 80x20x4 cm, bambukas

44,43 €
su PVM
Reikia daugiau vietos daiktams, tačiau neturite tam vietos? Ši praktiška ir dekoratyvi sieninė lentyna bus puikiu pasirinkimu. Patvari medžiaga: bambukas yra žinomas dėl savo lankstumo ir kietumo. Bambukiniai baldai puikus pasirinkimas, jei norite tvirtų, iš natūralių medžiagų pagamintų baldų.Papildoma vieta daiktams: pakabinama lentyna neužims vietos ant grindų bei suteiks papildomos vietos įvairiems nuotraukų rėmeliams, knygoms ar nedideliems daiktams pasidėti.Dekoratyvi: lentyna daiktams pasižymi kaimišku stiliumi, tad ją paprastai pritaikysite bet kokiame interjere ir ji tuščią sieną pavers dizaino šedevru.Lengvai valomas paviršius: lako apdaila užtikrina, kad eksponavimo lentyna yra lengvai valoma drėgna šluoste. Gera žinoti:Spalvos ir raštai skiriasi priklausomai nuo baldo, tad k
Kiekis
Turime3 vnt..
  • Pristatymo laikas: Pristatymo laikas: 2-6 darbo dienos
  • Perkant Perkant prekių už 150€ - pristatymas nemokamas

Reikia daugiau vietos daiktams, tačiau neturite tam vietos? Ši praktiška ir dekoratyvi sieninė lentyna bus puikiu pasirinkimu.

  • Patvari medžiaga: bambukas yra žinomas dėl savo lankstumo ir kietumo. Bambukiniai baldai puikus pasirinkimas, jei norite tvirtų, iš natūralių medžiagų pagamintų baldų.
  • Papildoma vieta daiktams: pakabinama lentyna neužims vietos ant grindų bei suteiks papildomos vietos įvairiems nuotraukų rėmeliams, knygoms ar nedideliems daiktams pasidėti.
  • Dekoratyvi: lentyna daiktams pasižymi kaimišku stiliumi, tad ją paprastai pritaikysite bet kokiame interjere ir ji tuščią sieną pavers dizaino šedevru.
  • Lengvai valomas paviršius: lako apdaila užtikrina, kad eksponavimo lentyna yra lengvai valoma drėgna šluoste.

Gera žinoti:

  • Spalvos ir raštai skiriasi priklausomai nuo baldo, tad kiekvienas yra unikalus. Atranka pristatymui yra atsitiktinė, taip užtikrinant jūsų gaminio išskirtinumą ir savitumą.
  • Medžiaga: laku dengtas bambukas
  • Matmenys: 80 x 20 x 4 cm (ilgis x plotis x storis)
vidaXL
AVD352734

Charakteristikos

Spalva
Ruda

Specifinė nuoroda

16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Sieninė lentyna, 80x20x4 cm, bambukas

44,43 €
su PVM