Norime Jus informuoti, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Jeigu sutinkate, prašome paspausti mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau.

Lovelis, 38x36x60 cm, medinis
Lovelis, 38x36x60 cm, medinis
Lovelis, 38x36x60 cm, medinis
Lovelis, 38x36x60 cm, medinis
Lovelis, 38x36x60 cm, medinis
keyboard_arrow_rightkeyboard_arrow_left

Lovelis, 38x36x60 cm, medinis

35,79 €
su PVM
Šis medinis lovelis yra tobulas pasirinkimas auginti daržoves, gėles, prieskoninius augalus ir vaisius. Dekoratyvinio dizaino lovelis bus stilingu priedu jūsų svetainėje, sode, balkone ar terasoje. Pagamintas iš aukštos kokybės Kinijos kedro medienos lovelis yra labai patikimas ir patvarus. Šis medinis lovelis yra tobulo aukščio - patogiai ir nevargindami kelių ir nugaros galėsite sodinti ir prižiūrėti augalus. Sutaupysite daug vietos, nes erdvė po loveliu yra puikiai pritaikyta sudėti sėklas, trąšas, laistytuvą ir pan. Labai paprasta surinkti.
Kiekis
Turime 86 vnt.
  • Pristatymo laikas: Pristatymo laikas: 2-6 darbo dienos
  • Perkant Perkant prekių už 150€ - pristatymas nemokamas

Šis medinis lovelis yra tobulas pasirinkimas auginti daržoves, gėles, prieskoninius augalus ir vaisius. Dekoratyvinio dizaino lovelis bus stilingu priedu jūsų svetainėje, sode, balkone ar terasoje.

Pagamintas iš aukštos kokybės Kinijos kedro medienos lovelis yra labai patikimas ir patvarus. Šis medinis lovelis yra tobulo aukščio - patogiai ir nevargindami kelių ir nugaros galėsite sodinti ir prižiūrėti augalus. Sutaupysite daug vietos, nes erdvė po loveliu yra puikiai pritaikyta sudėti sėklas, trąšas, laistytuvą ir pan.

Labai paprasta surinkti.

  • Spalva: smėlio
  • Medžiaga: masyvi Kinijos kedro mediena
  • Matmenys: 38 x 36 x 60 cm (ilgis x plotis x aukštis)
  • Paprasta surinkti
vidaXL
AVD42348

Charakteristikos

Spalva
Kreminė spalva

Specifinė nuoroda

16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Lovelis, 38x36x60 cm, medinis

35,79 €
su PVM