Norime Jus informuoti, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Jeigu sutinkate, prašome paspausti mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau.

Stabdžių skysčio papildymo buteliukas, 1l
Stabdžių skysčio papildymo buteliukas, 1l
Stabdžių skysčio papildymo buteliukas, 1l
Stabdžių skysčio papildymo buteliukas, 1l
keyboard_arrow_rightkeyboard_arrow_left

Stabdžių skysčio papildymo buteliukas, 1l

22,68 €
su PVM
Šis 1 l talpos stabdžių skysčio papildymo buteliukas yra skirtas stabdžių skysčio išleidimui ar papildymui, tad jis puikiai tiks sunkiasvoriams motociklams, automobiliams ir kt. Papildymo buteliukas yra skirtas automatiškai užpildyti pagrindinį cilindro baką nauju stabdžių skysčiu ir tuo pačiu metu išleisti seną. Jis sukurtas taip, jog neleistų į stabdžių sistemą patekti orui. Dėl jo universalaus dizaino jis tiks daugeliui pagrindinių cilindrų bakų ir yra naudojamas, norint užtikrinti, kad skystis neišsilies. Buteliukas turi perjungimo vožtuvą, kurio pagalba galėsite valdyti srautą ir užkirsti kelią pagrindinio cilindro perpildymui. Be to, pagamintas iš patvaraus, korozijai atsparaus plastiko, šis papildymo buteliukas yra itin lengvai valomas.
Kiekis
Turime 26 vnt.
  • Pristatymo laikas: Pristatymo laikas: 2-6 darbo dienos
  • Perkant Perkant prekių už 150€ - pristatymas nemokamas

Šis 1 l talpos stabdžių skysčio papildymo buteliukas yra skirtas stabdžių skysčio išleidimui ar papildymui, tad jis puikiai tiks sunkiasvoriams motociklams, automobiliams ir kt.

Papildymo buteliukas yra skirtas automatiškai užpildyti pagrindinį cilindro baką nauju stabdžių skysčiu ir tuo pačiu metu išleisti seną. Jis sukurtas taip, jog neleistų į stabdžių sistemą patekti orui. Dėl jo universalaus dizaino jis tiks daugeliui pagrindinių cilindrų bakų ir yra naudojamas, norint užtikrinti, kad skystis neišsilies. Buteliukas turi perjungimo vožtuvą, kurio pagalba galėsite valdyti srautą ir užkirsti kelią pagrindinio cilindro perpildymui.

Be to, pagamintas iš patvaraus, korozijai atsparaus plastiko, šis papildymo buteliukas yra itin lengvai valomas.

  • Spalva: balta
  • Medžiaga: plastikas
  • Talpa: 1 l
  • Universalus ir gali būti tvirtinamas prie daugelio motociklų ir automobilių
vidaXL
AVD210531

Charakteristikos

Spalva
Balta

Specifinė nuoroda

Stabdžių skysčio papildymo buteliukas, 1l

22,68 €
su PVM