Norime Jus informuoti, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Jeigu sutinkate, prašome paspausti mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau.

HI Saulės energija įkraunamų LED šviestuvų rinkinys, 2vnt.
HI Saulės energija įkraunamų LED šviestuvų rinkinys, 2vnt.
keyboard_arrow_rightkeyboard_arrow_left

HI Saulės energija įkraunamų LED šviestuvų rinkinys, 2vnt.

20,85 €
su PVM
Šis prie latako tvirtinamas, saulės energija įkraunamas LED šviestuvas yra puikus šviestuvas, skirtas užtikrinti papildomą apšvietimą nuo savo latakų, baliustradų ir tvorų. Pagamintas iš patvaraus bei ilgą tarnavimo laiką užtikrinančio plastiko, šis saulės energija įkraunamas LED šviestuvas turi saulės šviesa įkraunamą AA bateriją. Įjungimo/išjungimo jungiklio pagalba nakties metu galite šį sieninį šviestuvą įjungti, o ryte - išjungti. Be to, jis yra draugiškas aplinkai, tausojantis energiją ir nereikalauja daug priežiūros. Specialus pritvirtinimas ir mažas dydis užtikrina, kad šis gaminys ypač tinka pritvirtinti prie savo latako, baliustrados bei tvoros, kurių didžiausias storis yra 1,6 cm.
Kiekis
Turime 21 vnt.
  • Pristatymo laikas: Pristatymo laikas: 2-6 darbo dienos
  • Perkant Perkant prekių už 150€ - pristatymas nemokamas

Šis prie latako tvirtinamas, saulės energija įkraunamas LED šviestuvas yra puikus šviestuvas, skirtas užtikrinti papildomą apšvietimą nuo savo latakų, baliustradų ir tvorų.

Pagamintas iš patvaraus bei ilgą tarnavimo laiką užtikrinančio plastiko, šis saulės energija įkraunamas LED šviestuvas turi saulės šviesa įkraunamą AA bateriją. Įjungimo/išjungimo jungiklio pagalba nakties metu galite šį sieninį šviestuvą įjungti, o ryte - išjungti. Be to, jis yra draugiškas aplinkai, tausojantis energiją ir nereikalauja daug priežiūros.

Specialus pritvirtinimas ir mažas dydis užtikrina, kad šis gaminys ypač tinka pritvirtinti prie savo latako, baliustrados bei tvoros, kurių didžiausias storis yra 1,6 cm.

  • Spalva: juoda
  • Medžiaga: plastikas
  • Saulės energijos plokštė: polisilikoninė
  • Matmenys: 12 x 11 x 7,6 cm (ilgis x plotis x aukštis)
  • Baterija: 1 x AA įkraunama Ni-mh 1,2 V 300 mAh (pridedama)
  • 3 x LED šviestuvai
  • Su ĮJUNGIMO/IŠJUNGIMO jungikliu
HI
AVD423901

Charakteristikos

Spalva
Juoda

Specifinė nuoroda

16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

HI Saulės energija įkraunamų LED šviestuvų rinkinys, 2vnt.

20,85 €
su PVM