Norime Jus informuoti, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Jeigu sutinkate, prašome paspausti mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau.

Traukimo gervė, 1815kg, 2 kabliai
Traukimo gervė, 1815kg, 2 kabliai
Traukimo gervė, 1815kg, 2 kabliai
Traukimo gervė, 1815kg, 2 kabliai
Traukimo gervė, 1815kg, 2 kabliai
keyboard_arrow_rightkeyboard_arrow_left

Traukimo gervė, 1815kg, 2 kabliai

40,89 €
su PVM
Ši aukštos kokybės traukimo gervė puikiai tinka transporto priemonėms, mašinoms, rąstams ir kitiems sunkiems daiktams perkelti bei gali būti naudojama traukimui arba tempimui. Ji puikiai tinka jūrų, pramonės ir automobilių srities reikmėms. Siekiant užtikrinti papildomą tvirtumą ir standumą, reikalingą traukiant siunkias medžiagas, ši traukimo gervė yra pagaminta iš geležies. Ši traukimo gervė taip pat turi du kablius, praversiančius sunkiems kroviniams, kurie turi būti saugiai pritvirtinti. Ji pasižymi viengubo rėmo konstrukcija ir turi pakabinimui skirtą laikiklį, kuris užtikrina platesnį judėjimo diapazoną, tad galėsite ją naudoti skirtingais kampais. Ši traukimo gervė yra valdoma rankomis ir pasižymi 3630 kg stūmimo apkrova.
Kiekis
Turime 57 vnt.
  • Pristatymo laikas: Pristatymo laikas: 2-6 darbo dienos
  • Perkant Perkant prekių už 150€ - pristatymas nemokamas

Ši aukštos kokybės traukimo gervė puikiai tinka transporto priemonėms, mašinoms, rąstams ir kitiems sunkiems daiktams perkelti bei gali būti naudojama traukimui arba tempimui. Ji puikiai tinka jūrų, pramonės ir automobilių srities reikmėms.

Siekiant užtikrinti papildomą tvirtumą ir standumą, reikalingą traukiant siunkias medžiagas, ši traukimo gervė yra pagaminta iš geležies. Ši traukimo gervė taip pat turi du kablius, praversiančius sunkiems kroviniams, kurie turi būti saugiai pritvirtinti. Ji pasižymi viengubo rėmo konstrukcija ir turi pakabinimui skirtą laikiklį, kuris užtikrina platesnį judėjimo diapazoną, tad galėsite ją naudoti skirtingais kampais.

Ši traukimo gervė yra valdoma rankomis ir pasižymi 3630 kg stūmimo apkrova.

  • Medžiaga: geležis
  • Matmenys: 75 x 10 x 19 cm (ilgis x plotis x aukštis)
  • Stūmimo apkrova: 3630 kg
  • Traukimo apkrova: 1815 kg
  • 2 kabliai
  • Laido ilgis: 3 m
  • Laido skersmuo: 5 mm
vidaXL
AVD141633

Specifinė nuoroda

Traukimo gervė, 1815kg, 2 kabliai

40,89 €
su PVM