Norime Jus informuoti, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Jeigu sutinkate, prašome paspausti mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau.

Ubbink Baseino valytuvas CleanMagic, PVC, 1379105
Ubbink Baseino valytuvas CleanMagic, PVC, 1379105
keyboard_arrow_rightkeyboard_arrow_left

Ubbink Baseino valytuvas CleanMagic, PVC, 1379105

39,00 €
su PVM
CleanMagic baseino valytuvas iš Ubbink- tai valytuvas skirtas mažiems baseinams ir tvenkiniams. CleanMagic lengvai pašalina purvą, nuosėdas ir šiukšles, nusėdusias tvenkinio dugne. Jei prie CleanMagic prijungsite sodo žarną, jis sukurs vakumą, sukeliantį vandens, dumblo ir nuosėdų įsiurbimą ir nukreipimą į filtro maišelį. Vanduo grįš atgal į tvenkinį, o nuosėdos ir šiukšlės bus išfiltruojamos. Prašome įsidėmėti, jog rankena nepridedama, o ši prekė gali būti naudojama tik kartu su CleanMagic teleskopine rankena, kurią taip pat galite įsigyti mūsų parduotuvėje (prekės numeris 407111).
Kiekis
Turime4 vnt..
  • Pristatymo laikas: Pristatymo laikas: 2-6 darbo dienos
  • Perkant Perkant prekių už 150€ - pristatymas nemokamas

CleanMagic baseino valytuvas iš Ubbink- tai valytuvas skirtas mažiems baseinams ir tvenkiniams. CleanMagic lengvai pašalina purvą, nuosėdas ir šiukšles, nusėdusias tvenkinio dugne.

Jei prie CleanMagic prijungsite sodo žarną, jis sukurs vakumą, sukeliantį vandens, dumblo ir nuosėdų įsiurbimą ir nukreipimą į filtro maišelį. Vanduo grįš atgal į tvenkinį, o nuosėdos ir šiukšlės bus išfiltruojamos.

Prašome įsidėmėti, jog rankena nepridedama, o ši prekė gali būti naudojama tik kartu su CleanMagic teleskopine rankena, kurią taip pat galite įsigyti mūsų parduotuvėje (prekės numeris 407111).

  • Medžiaga: PVC (polivinilchloridas)
  • Matmenys: 23 x 6,5 x 24,2 cm (ilgis x plotis x aukštis)
  • Mažiems baseinams ir tvenkiniams
Ubbink
AVD407110

Charakteristikos

Spalva
Mėlyna

Specifinė nuoroda

Ubbink Baseino valytuvas CleanMagic, PVC, 1379105

39,00 €
su PVM