Norime Jus informuoti, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Jeigu sutinkate, prašome paspausti mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau.

HI Prabangi stovyklavimo kėdė su pakoja, antracito spalvos
HI Prabangi stovyklavimo kėdė su pakoja, antracito spalvos
keyboard_arrow_rightkeyboard_arrow_left

HI Prabangi stovyklavimo kėdė su pakoja, antracito spalvos

76,58 €
su PVM
Ši prašmatni HI stovyklavimo kėdė su keliomis prabangiomis savybėmis yra patogi sulankstoma kėdė, kuri puikiai tiks ne tik pasiimti su savimi į stovyklavietę ar žvejybos išvyką, bet ir pasistatyti sode ar paplūdimyje. Stovyklavimo kėdė pasižymi tvirtu plieno rėmu, o jos sėdynė yra pagaminta iš tvirto, nepaprastu patvarumu ir atsparumu vandeniui pasižyminčio 600D oksfordo audinio. Be to, pridėta atrama galvai ir pakoja suteikia papildomo komforto. Taip pat, įmontuotas puodelių laikiklis, šaldymo krepšys ir laikymui skirti krepšiai užtikrina, kad viską, ko jums reikia galite laikyti ranka pasiekiamu atstumu. Pristatoma patogiame nešimui skirtame krepšyje, tad šią kėdę galite paprastai pasiimti su savimi ir mėgautis visais šios lengvos kėdės teikiamais patogumais.
Kiekis
Turime 41 vnt.
  • Pristatymo laikas: Pristatymo laikas: 2-6 darbo dienos
  • Perkant Perkant prekių už 150€ - pristatymas nemokamas

Ši prašmatni HI stovyklavimo kėdė su keliomis prabangiomis savybėmis yra patogi sulankstoma kėdė, kuri puikiai tiks ne tik pasiimti su savimi į stovyklavietę ar žvejybos išvyką, bet ir pasistatyti sode ar paplūdimyje.

Stovyklavimo kėdė pasižymi tvirtu plieno rėmu, o jos sėdynė yra pagaminta iš tvirto, nepaprastu patvarumu ir atsparumu vandeniui pasižyminčio 600D oksfordo audinio. Be to, pridėta atrama galvai ir pakoja suteikia papildomo komforto. Taip pat, įmontuotas puodelių laikiklis, šaldymo krepšys ir laikymui skirti krepšiai užtikrina, kad viską, ko jums reikia galite laikyti ranka pasiekiamu atstumu.

Pristatoma patogiame nešimui skirtame krepšyje, tad šią kėdę galite paprastai pasiimti su savimi ir mėgautis visais šios lengvos kėdės teikiamais patogumais.

  • Spalva: antracito
  • Medžiaga: 600D oksfordo plastikas ir plieno vamzdis
  • Matmenys: 60 x 118 x 88 cm (ilgis x plotis x aukštis)
  • Svoris: 4,25 kg
  • Didžiausia apkrova: 120 kg
  • Su įmontuotu šaldymo krepšiu ir keliomis kišenėlėmis daiktams
  • Su įmontuotus puodelių laikiklius turinčiais porankiais
  • Su atrama galvai ir pakoja
HI
AVD423912

Charakteristikos

Spalva
Antracito

Specifinė nuoroda

16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

HI Prabangi stovyklavimo kėdė su pakoja, antracito spalvos

76,58 €
su PVM