Norime Jus informuoti, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Jeigu sutinkate, prašome paspausti mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau.

Kriauklė, upės akmuo, ovalus, 46-52cm
Kriauklė, upės akmuo, ovalus, 46-52cm
Kriauklė, upės akmuo, ovalus, 46-52cm
Kriauklė, upės akmuo, ovalus, 46-52cm
keyboard_arrow_rightkeyboard_arrow_left

Kriauklė, upės akmuo, ovalus, 46-52cm

108,56 €
su PVM
Ši ovalo formos kriauklė, pagaminta iš natūralaus upės akmens, bus stilingu priedu bet kuriam vonios kambariui. Ši unikali natūralaus akmens kriauklė yra ne tik praktiška kasdieniniam naudojimui, bet taip pat papuoš jūsų namus. Ji tiks prie bet kurio interjero. Vidinis paviršius yra lygus, todėl jį valyti yra ypatingai lengva. Išleidimo anga yra 4,5 cm skersmens. Mūsų parduotuvėje rasite kelias derančias tikmedžio medienos spinteles (sku 246492-246495), kurias užsisakę gausite pilną vonios baldų komplektą. Pastaba: upės akmuo yra natūralus produktas, tad jo spalvos gali skirtis. Tikras gaminys gali būti šviesesnis arba tamsesnis nei nuotraukose, o kartais jis gali pasižymėti įvairių spalvų deriniu. Be to, forma taip pat gali skirtis, o atranka pristatymui yra atsitiktinė.
Kiekis
Turime 200 vnt.
  • Pristatymo laikas: Pristatymo laikas: 2-6 darbo dienos
  • Perkant Perkant prekių už 150€ - pristatymas nemokamas

Ši ovalo formos kriauklė, pagaminta iš natūralaus upės akmens, bus stilingu priedu bet kuriam vonios kambariui.

Ši unikali natūralaus akmens kriauklė yra ne tik praktiška kasdieniniam naudojimui, bet taip pat papuoš jūsų namus. Ji tiks prie bet kurio interjero. Vidinis paviršius yra lygus, todėl jį valyti yra ypatingai lengva. Išleidimo anga yra 4,5 cm skersmens. Mūsų parduotuvėje rasite kelias derančias tikmedžio medienos spinteles (sku 246492-246495), kurias užsisakę gausite pilną vonios baldų komplektą.

Pastaba: upės akmuo yra natūralus produktas, tad jo spalvos gali skirtis. Tikras gaminys gali būti šviesesnis arba tamsesnis nei nuotraukose, o kartais jis gali pasižymėti įvairių spalvų deriniu. Be to, forma taip pat gali skirtis, o atranka pristatymui yra atsitiktinė.

  • Medžiaga: upės akmuo
  • Bendri matmenys: (46-52) x (35-40) x 15 cm (plotis x gylis x aukštis)
  • Nutekamosios angos skersmuo: 4,5 cm
  • Su +/-5 mm aukščio paklaida
vidaXL
AVD242668

Charakteristikos

Spalva
Rusva

Specifinė nuoroda

Kriauklė, upės akmuo, ovalus, 46-52cm

108,56 €
su PVM