Norime Jus informuoti, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Jeigu sutinkate, prašome paspausti mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau.

Sliekų fabrikas, 4 padėklai, 42x42x60cm
Sliekų fabrikas, 4 padėklai, 42x42x60cm
Sliekų fabrikas, 4 padėklai, 42x42x60cm
keyboard_arrow_rightkeyboard_arrow_left

Sliekų fabrikas, 4 padėklai, 42x42x60cm

94,67 €
su PVM
Tai ekologiškas 4 padėklų sliekų fabrikas. Kompostavimas pasitelkiant sliekus leidžia jūsų virtuvės atliekas, popierių ir kartoną paverstį į maistingų medžiagų kupiną dirvą jūsų augalams. Su mūsų sliekų fabriku visas procesas tampa kur kas greitesnis ir lengvesnis. Į apatinį padėklą įdėkite saują sliekų ir organinių atliekų. Sliekai pradės apdoroti maistą. Kai tik apatinis padėklas bus pripildytas, padėkite kitą padėklą. Sliekai judės į viršų, naujo maisto šaltinio link, apatinį padėklą palikdami su maistingų medžiagų kupinu kompostu. Kai atliekos yra suskaidomos, drėgmė filtruojasi per sistemą su savimi pasiimdama maistingų medžiagų kupinas daleles. To pasekoje, tiesiai iš čiaupo galite surinkti organines skystąsias trąšas. Pristatymą sudaro 4 padėklų sliekų fabrikas ir pagrindas slie
Kiekis
Turime 200 vnt.
  • Pristatymo laikas: Pristatymo laikas: 2-6 darbo dienos
  • Perkant Perkant prekių už 150€ - pristatymas nemokamas

Tai ekologiškas 4 padėklų sliekų fabrikas.

Kompostavimas pasitelkiant sliekus leidžia jūsų virtuvės atliekas, popierių ir kartoną paverstį į maistingų medžiagų kupiną dirvą jūsų augalams. Su mūsų sliekų fabriku visas procesas tampa kur kas greitesnis ir lengvesnis. Į apatinį padėklą įdėkite saują sliekų ir organinių atliekų. Sliekai pradės apdoroti maistą. Kai tik apatinis padėklas bus pripildytas, padėkite kitą padėklą. Sliekai judės į viršų, naujo maisto šaltinio link, apatinį padėklą palikdami su maistingų medžiagų kupinu kompostu. Kai atliekos yra suskaidomos, drėgmė filtruojasi per sistemą su savimi pasiimdama maistingų medžiagų kupinas daleles. To pasekoje, tiesiai iš čiaupo galite surinkti organines skystąsias trąšas.

Pristatymą sudaro 4 padėklų sliekų fabrikas ir pagrindas sliekams.

  • Matmenys (bendro): 42 x 42 x 60 cm (ilgis x plotis x aukštis)
  • Matmenys (kiekvieno padėklo): 36,5 x 36,5 x 12,5 cm (ilgis x plotis x aukštis)
  • Medžiaga: HDPE plastikas
  • Spalva: žalia
vidaXL
AVD40585

Charakteristikos

Spalva
Žalia

Specifinė nuoroda

Sliekų fabrikas, 4 padėklai, 42x42x60cm

94,67 €
su PVM