Norime Jus informuoti, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Jeigu sutinkate, prašome paspausti mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau.

Įrankių Dėžė-Lagaminas su Ratukais
Įrankių Dėžė-Lagaminas su Ratukais
Įrankių Dėžė-Lagaminas su Ratukais
Įrankių Dėžė-Lagaminas su Ratukais
keyboard_arrow_rightkeyboard_arrow_left

Įrankių Dėžė-Lagaminas su Ratukais

102,21 €
su PVM
Ši kokybiška įrankių dėžė turi du ratukus ir rankeną, tai puikus pasirinkimas saugiam jūsų įrankių pervežimui ir saugojimui. Ši įrankių dėžė turi skyrių apačioje, skyrių viršuje ir vidurinį skyrių su trimis stalčiais. Turėsite pakankamai vietos tvarkingai ir patogiai sudėti daug daiktų. Viršutinis ir apatinis skyriai yra pakankamai dideli sudėti didelius įrankius, o vidurinis skyrius su trimis stalčiais padės tvarkingai patogiai sudėti tokius smulkius reikmenis, kaip varžtai ir veržlės. Užraktų šonuose dėka, nesudėtingai atskirsite dėžės dalį, prireikus pasiimti tik viršutinį skyrių. Pagaminta iš kokybiško polipropileno, turi didelį terminį stabilumą, atspari rūdims ir ilgaamžiška. Rankenos dėka ši dėžė nesunkiai perkeliama. Ši dėžė tikrai padės tvarkingai ir patogiai laikyti jūsų reik
Kiekis
Turime 200 vnt.
  • Pristatymo laikas: Pristatymo laikas: 2-6 darbo dienos
  • Perkant Perkant prekių už 150€ - pristatymas nemokamas

Ši kokybiška įrankių dėžė turi du ratukus ir rankeną, tai puikus pasirinkimas saugiam jūsų įrankių pervežimui ir saugojimui. Ši įrankių dėžė turi skyrių apačioje, skyrių viršuje ir vidurinį skyrių su trimis stalčiais. Turėsite pakankamai vietos tvarkingai ir patogiai sudėti daug daiktų. Viršutinis ir apatinis skyriai yra pakankamai dideli sudėti didelius įrankius, o vidurinis skyrius su trimis stalčiais padės tvarkingai patogiai sudėti tokius smulkius reikmenis, kaip varžtai ir veržlės. Užraktų šonuose dėka, nesudėtingai atskirsite dėžės dalį, prireikus pasiimti tik viršutinį skyrių. Pagaminta iš kokybiško polipropileno, turi didelį terminį stabilumą, atspari rūdims ir ilgaamžiška. Rankenos dėka ši dėžė nesunkiai perkeliama. Ši dėžė tikrai padės tvarkingai ir patogiai laikyti jūsų reikmenis.

  • Medžiaga: Polipropilenas
  • Spalva: Juoda ir geltona
  • Du ratukai
  • Svoris Neto: 8,5 kg
  • Matmenys: 46 x 28 x 82 cm
  • Aukštis su ištraukta rankena: 105 cm
vidaXL
AVD140910

Charakteristikos

Spalva
Juoda

Specifinė nuoroda

16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Įrankių Dėžė-Lagaminas su Ratukais

102,21 €
su PVM