Norime Jus informuoti, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Jeigu sutinkate, prašome paspausti mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau.

Įrankių dėžė, 3 stalčiai, metalinė, juoda
Įrankių dėžė, 3 stalčiai, metalinė, juoda
Įrankių dėžė, 3 stalčiai, metalinė, juoda
Įrankių dėžė, 3 stalčiai, metalinė, juoda
keyboard_arrow_rightkeyboard_arrow_left

Įrankių dėžė, 3 stalčiai, metalinė, juoda

137,27 €
su PVM
Ši įrankių dėžė puikiai tiks ne tik laikyti jūsų įrankiams, bet taip pat, dėka savo paprastos pramoninės išvaizdos, bus unikali dekoratyvi detalė jūsų namams. Su 3 stalčiais ir didžiausia leistina kiekvieno apkrova po 15 kilogramų, ši įrankių dėžė pasižymi daug vietos laikyti įvairiems įrankiams. 3 stalčiai su rutulinių guolių bėgiais užtikrina, jog jie, nepaisant didelės apkrovos, atsidarys lengvai. Savo ikoniško dizaino dėka, ji tiks bet kurių namų interjere. Kadangi ji yra pagaminta iš aukštos kokybės metalo, įrankių dėžė yra ne tik tvirta, bet ir lengvai valoma bei prižiūrima. Norint padidinti sandėliavimui skirtą vietą, įrankių dėžė gali būti naudojama su mūsų įrankių spintele.
Kiekis
Turime 59 vnt.
  • Pristatymo laikas: Pristatymo laikas: 2-6 darbo dienos
  • Perkant Perkant prekių už 150€ - pristatymas nemokamas

Ši įrankių dėžė puikiai tiks ne tik laikyti jūsų įrankiams, bet taip pat, dėka savo paprastos pramoninės išvaizdos, bus unikali dekoratyvi detalė jūsų namams.

Su 3 stalčiais ir didžiausia leistina kiekvieno apkrova po 15 kilogramų, ši įrankių dėžė pasižymi daug vietos laikyti įvairiems įrankiams. 3 stalčiai su rutulinių guolių bėgiais užtikrina, jog jie, nepaisant didelės apkrovos, atsidarys lengvai. Savo ikoniško dizaino dėka, ji tiks bet kurių namų interjere. Kadangi ji yra pagaminta iš aukštos kokybės metalo, įrankių dėžė yra ne tik tvirta, bet ir lengvai valoma bei prižiūrima. Norint padidinti sandėliavimui skirtą vietą, įrankių dėžė gali būti naudojama su mūsų įrankių spintele.

  • Spalva: juoda
  • Medžiaga: plienas
  • Matmenys: 85 x 36 x 35 cm (plotis x gylis x aukštis)
  • Su 3 stalčiais su rutulinių guolių bėgiais
  • Didžiausia leistina apkrova vienam stalčiui: 15kg
vidaXL
AVD20121

Charakteristikos

Spalva
Juoda

Specifinė nuoroda

Įrankių dėžė, 3 stalčiai, metalinė, juoda

137,27 €
su PVM