Norime Jus informuoti, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Jeigu sutinkate, prašome paspausti mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau.

Vaisių ir vyno presas, 6L
Vaisių ir vyno presas, 6L
Vaisių ir vyno presas, 6L
Vaisių ir vyno presas, 6L
Vaisių ir vyno presas, 6L
keyboard_arrow_rightkeyboard_arrow_left

Vaisių ir vyno presas, 6L

55,53 €
su PVM
Šis paprasto naudojimo vaisių ir vyno presas leidžia jums patiems lengvai spausti sultis vynui ar sidrui! Jis puikiai tiks vynuogėms, obuoliams ir kitiems vaisiams! Šį presą lengva naudoti vienam žmogui. Jis sujungia geriausias šiuolaikines medžiagas ir senąsias pasaulio tradicijas. Ąžuolo medienos statinės prižiūrėti nereikia, o ketaus detalės yra asparios rūdims. Tvirtos ketaus detalės su rankenomis leidžia naudotojui stovėti virš įrenginio ir, naudojant gravitacijos centrą, išgauti papildomą slėgį ir taip išspausti daugiau sulčių. Ąžuolinė statinė pastatyta ant milteliniu būdu dengto plieno pagrindo su piltuvėliu. Prekę lengva surinkti.
Kiekis
Turime 200 vnt.
  • Pristatymo laikas:Pristatymo laikas:2-6 darbo dienos

Šis paprasto naudojimo vaisių ir vyno presas leidžia jums patiems lengvai spausti sultis vynui ar sidrui! Jis puikiai tiks vynuogėms, obuoliams ir kitiems vaisiams!

Šį presą lengva naudoti vienam žmogui. Jis sujungia geriausias šiuolaikines medžiagas ir senąsias pasaulio tradicijas. Ąžuolo medienos statinės prižiūrėti nereikia, o ketaus detalės yra asparios rūdims. Tvirtos ketaus detalės su rankenomis leidžia naudotojui stovėti virš įrenginio ir, naudojant gravitacijos centrą, išgauti papildomą slėgį ir taip išspausti daugiau sulčių. Ąžuolinė statinė pastatyta ant milteliniu būdu dengto plieno pagrindo su piltuvėliu.

Prekę lengva surinkti.

  • Medžiaga: ąžuolo mediena + ketus + plienas
  • Bendri matmenys: 275 x 560 mm (skersmuo x aukštis)
  • Krepšio dydis: 260 x 195 mm (skersmuo x aukštis)
  • Talpa: 6L
  • Su audinio maišeliu filtravimui
  • Tvirtas ir patvarus
  • Paprasta surinkti
vidaXL
AVD142791

Specifinė nuoroda

Vaisių ir vyno presas, 6L

55,53 €
su PVM