Norime Jus informuoti, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Jeigu sutinkate, prašome paspausti mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau.

Skalbimo mašinų valymo tabletės, 200vnt.
Skalbimo mašinų valymo tabletės, 200vnt.
Skalbimo mašinų valymo tabletės, 200vnt.
Skalbimo mašinų valymo tabletės, 200vnt.
Skalbimo mašinų valymo tabletės, 200vnt.
keyboard_arrow_rightkeyboard_arrow_left

Skalbimo mašinų valymo tabletės, 200vnt.

29,35 €
su PVM
Pavargote nuo išties nemalonaus, iš jūsų skalbimo mašinos sklindančio kvapo? Jei taip, apsilankėte būtent ten, kur reikia, – šios skalbimo mašinos valymo tabletės padės jums atsikratyti nemalonių kvapų ir tuo pačiu užtikrins, kad išimti skalbiniai bus švarūs ir kaip niekada gaiviai kvepės. Skalbimo mašinos tabletės apsaugo nuo apnašų susidarymo būgne, vamzdžiuose ir vamzdeliuose bei efektyviai apsaugo skalbimo mašinas. Šie skalbimo mašinos valikliai užtikrina optimalią apsaugą nuo kalkių ir nešvarumų kaupimose skalbimo mašinoje ir apsaugo nuo nemalonių kvapų. Jie ne tik padeda išlaikyti skalbimo mašiną švarią, bet ir užtikrinti, kad skalbiniai gaiviai kvepės ir nebus tokie kieti. Jie taip pat gali padidinti ploviklių efektyvumą bei sumažinti jų sąnaudas. Skalbimo mašinos valymo tabletė
Kiekis
Turime 158 vnt.
  • Pristatymo laikas: Pristatymo laikas: 2-6 darbo dienos
  • Perkant Perkant prekių už 150€ - pristatymas nemokamas

Pavargote nuo išties nemalonaus, iš jūsų skalbimo mašinos sklindančio kvapo? Jei taip, apsilankėte būtent ten, kur reikia, – šios skalbimo mašinos valymo tabletės padės jums atsikratyti nemalonių kvapų ir tuo pačiu užtikrins, kad išimti skalbiniai bus švarūs ir kaip niekada gaiviai kvepės.

Skalbimo mašinos tabletės apsaugo nuo apnašų susidarymo būgne, vamzdžiuose ir vamzdeliuose bei efektyviai apsaugo skalbimo mašinas. Šie skalbimo mašinos valikliai užtikrina optimalią apsaugą nuo kalkių ir nešvarumų kaupimose skalbimo mašinoje ir apsaugo nuo nemalonių kvapų. Jie ne tik padeda išlaikyti skalbimo mašiną švarią, bet ir užtikrinti, kad skalbiniai gaiviai kvepės ir nebus tokie kieti. Jie taip pat gali padidinti ploviklių efektyvumą bei sumažinti jų sąnaudas. Skalbimo mašinos valymo tabletės taip pat užtikrina, kad jūsų drabužiai bus minkšti ir skalbimo metu nepraras savo spalvų. Be to, šie skalbimo mašinoms skirti antikalantai tinkami skalbimo mašinų, ypač vietovėse, kuriuose itin kietas vanduo, priežiūrai.

  • Sudėtis: <5 % polikarboksilatai, alifatiniai angliavandeniliai
  • Svoris (kiekvienos): 16 g
  • Įspėjimas: Stipriai dirgina akis.
  • Įspėjimas: Laikyti vaikams nepasiekiamoje vietoje.
  • Įspėjimas: Palietus kruopščiai išsiplaukite rankas.
  • Į pristatymą įeina:
  • 200 x skalbimo mašinos tablečių
vidaXL
AVD51652

Specifinė nuoroda

2 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Skalbimo mašinų valymo tabletės, 200vnt.

29,35 €
su PVM