Norime Jus informuoti, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Jeigu sutinkate, prašome paspausti mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau.

Lankstoma viela tvorai, 250m, 3,8mm, plienas
Lankstoma viela tvorai, 250m, 3,8mm, plienas
keyboard_arrow_rightkeyboard_arrow_left

Lankstoma viela tvorai, 250m, 3,8mm, plienas

92,07 €
su PVM
Ši plieninė lankstoma tvora yra ekonomiška, prieinama ir gali būti naudojama įvairioms paskirtims. Bendro 250 m ilgio, ji yra puikus pasirinkimas vieną prie kito tvirtai pritvirtinti tvoros stulpus. Dėl pagerinto šios lankstomos vielos tvirtumo ir stabilumo, ji gali būti naudojama įvairioms paskirtims: statybose, kuriant kraštovaizdį bei visokių rūšių sutvirtinimams. Pagaminta iš galvanizuoto plieno, ši lankstoma viela yra atspari rūdims, tad užtikrina ilgaamžiškumą. Be to, mūsų vielos kokybė užtikrina, kad jos nereikės prižiūrėti, o ją naudoti bus lengva.
Kiekis
Turime 33 vnt.
  • Pristatymo laikas:Pristatymo laikas:2-6 darbo dienos

Ši plieninė lankstoma tvora yra ekonomiška, prieinama ir gali būti naudojama įvairioms paskirtims. Bendro 250 m ilgio, ji yra puikus pasirinkimas vieną prie kito tvirtai pritvirtinti tvoros stulpus.

Dėl pagerinto šios lankstomos vielos tvirtumo ir stabilumo, ji gali būti naudojama įvairioms paskirtims: statybose, kuriant kraštovaizdį bei visokių rūšių sutvirtinimams. Pagaminta iš galvanizuoto plieno, ši lankstoma viela yra atspari rūdims, tad užtikrina ilgaamžiškumą.

Be to, mūsų vielos kokybė užtikrina, kad jos nereikės prižiūrėti, o ją naudoti bus lengva.

  • Spalva: sidabro
  • Medžiaga: galvanizuoto plieno viela
  • Ilgis: 250 m
  • Vielos skersmuo: 3,8 mm
  • Puikiai tinka tvorų konstrukcijoms ir įvairių rūšių sutvirtinimams
vidaXL
AVD144485

Charakteristikos

Spalva
Sidabro

Specifinė nuoroda

Lankstoma viela tvorai, 250m, 3,8mm, plienas

92,07 €
su PVM