Norime Jus informuoti, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Jeigu sutinkate, prašome paspausti mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau.

Atsarginės tvoros lentos, pilkos, WPC, 9vnt., 170cm
Atsarginės tvoros lentos, pilkos, WPC, 9vnt., 170cm
Atsarginės tvoros lentos, pilkos, WPC, 9vnt., 170cm
Atsarginės tvoros lentos, pilkos, WPC, 9vnt., 170cm
keyboard_arrow_rightkeyboard_arrow_left

Atsarginės tvoros lentos, pilkos, WPC, 9vnt., 170cm

189,98 €
su PVM
Mūsų tvoros lentos su kraštiniu strypu yra mūsų tvoros plokščių rinkinių pakeičiama dalis (SKU 275739-54 ir 275757-80). Jos gali būti naudojamos kaip sodo užtvaras ar gyvenamosios zonos tvora privatumui ir saugumui užtikrinti. Šios WPC lentos ant vienos pusės turi medienos raštus, o ant kitos įprastą raštą, tad galėsite pasirinkti jums labiausiai patinkantį dizainą. Mūsų medienos ir plastiko kompozito tvoros lentoms nereikia jokio papildomo apdirbimo, tokio kaip padengimo alyva ar dažais. Jos yra labai patvarios ir atsparios puvimui ir rūdims. Viršutinio profilio iš aliuminio dėka, lentos gali būti lengvai prijungiamos viena prie kitos, taip padidinant jų standumą ir atsparumą smūgiams. Modulinės sistemos dėka, tvoros lentos yra lengvai montuojamos ir leidžia patogiai prailginti tvorą.
Kiekis
Turime 87 vnt.
  • Pristatymo laikas: Pristatymo laikas: 2-6 darbo dienos
  • Perkant Perkant prekių už 150€ - pristatymas nemokamas

Mūsų tvoros lentos su kraštiniu strypu yra mūsų tvoros plokščių rinkinių pakeičiama dalis (SKU 275739-54 ir 275757-80). Jos gali būti naudojamos kaip sodo užtvaras ar gyvenamosios zonos tvora privatumui ir saugumui užtikrinti.

Šios WPC lentos ant vienos pusės turi medienos raštus, o ant kitos įprastą raštą, tad galėsite pasirinkti jums labiausiai patinkantį dizainą. Mūsų medienos ir plastiko kompozito tvoros lentoms nereikia jokio papildomo apdirbimo, tokio kaip padengimo alyva ar dažais. Jos yra labai patvarios ir atsparios puvimui ir rūdims. Viršutinio profilio iš aliuminio dėka, lentos gali būti lengvai prijungiamos viena prie kitos, taip padidinant jų standumą ir atsparumą smūgiams. Modulinės sistemos dėka, tvoros lentos yra lengvai montuojamos ir leidžia patogiai prailginti tvorą. Į pristatymą įeina 9 WPC lentos ir 1 kraštinis strypas.

Atkreipkite dėmesį, jog šios tvoros lentos yra mūsų tvoros plokščių rinkinių (SKU 275739-54 ir 275757-80) pakeičiamos dalys. Mes taip pat siūlome ir atsarginius stulpus (SKU 45043-44).

  • Spalva: pilka
  • Medžiaga: medžio ir plastiko kompozitas + viršutinis profilis iš aliuminio
  • Lentos dydis (kiekvienos): 170 x 20,3 cm (ilgis x plotis)
  • Lentos storis: 2 cm
  • Kraštinio strypo ilgis: 170 cm
  • Į pristatymą įeina 9 tvoros lentos ir 1 aliuminis kraštinis strypas
vidaXL
AVD45040

Charakteristikos

Spalva
Pilka

Specifinė nuoroda

Atsarginės tvoros lentos, pilkos, WPC, 9vnt., 170cm

189,98 €
su PVM