Norime Jus informuoti, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Jeigu sutinkate, prašome paspausti mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau.

Statinių tvora, 90x500cm, lazdyno mediena
Statinių tvora, 90x500cm, lazdyno mediena
Statinių tvora, 90x500cm, lazdyno mediena
Statinių tvora, 90x500cm, lazdyno mediena
keyboard_arrow_rightkeyboard_arrow_left

Statinių tvora, 90x500cm, lazdyno mediena

68,50 €
su PVM
Ši aplinkai nekenksminga tvora iš impregnuotos lazdyno medienos yra patrauklus ir lengvai įrengiamas sprendimas aptverti sodą. Patikima statinių tvora yra pagaminta iš itin patvarios ir aplinkai nekenksmingos rudai impregnuotos lazdyno medienos kuoliukų, sujungtų tarpusavyje galvanizuota viela, todėl atlaikys nepalankias oro sąlygas ir stiprius vėjus. Lazdyno mediena pasižymi natūraliu žavesiu ir papuoš bet kurį sodą. Impregnuotas lazdynas atlaikys bet kokias oro sąlygas daugiau nei 10 metų, todėl tvora tarnaus jums ilgai. Šią tvorą galima naudoti įvairioms paskirtims: aptverti sodo erdvę, tvenkinį ar gėlių lysves, dekoruoti kiemelį, suteikti natūralaus šarmo terasai ir pan. Tobulas pasirinkimas lauko erdvei. Ši universali sodo tvora yra 90 cm aukščio ir 5 metrų ilgio. Ją galima įrengt
Kiekis
Turime 200 vnt.
  • Pristatymo laikas:Pristatymo laikas:2-6 darbo dienos

Ši aplinkai nekenksminga tvora iš impregnuotos lazdyno medienos yra patrauklus ir lengvai įrengiamas sprendimas aptverti sodą.

Patikima statinių tvora yra pagaminta iš itin patvarios ir aplinkai nekenksmingos rudai impregnuotos lazdyno medienos kuoliukų, sujungtų tarpusavyje galvanizuota viela, todėl atlaikys nepalankias oro sąlygas ir stiprius vėjus. Lazdyno mediena pasižymi natūraliu žavesiu ir papuoš bet kurį sodą. Impregnuotas lazdynas atlaikys bet kokias oro sąlygas daugiau nei 10 metų, todėl tvora tarnaus jums ilgai. Šią tvorą galima naudoti įvairioms paskirtims: aptverti sodo erdvę, tvenkinį ar gėlių lysves, dekoruoti kiemelį, suteikti natūralaus šarmo terasai ir pan. Tobulas pasirinkimas lauko erdvei.

Ši universali sodo tvora yra 90 cm aukščio ir 5 metrų ilgio. Ją galima įrengti atskirai arba tvirtinti prie jau esamos sodo tvoros ar sienos.

  • Medžiaga: lazdyno mediena, rudai impregnuota (apsaugota nuo puvimo)
  • Matmenys (išskleidus): 90 x 500 cm (aukštis x ilgis)
  • Atstumas tarp kuolų: 7-9 cm
vidaXL
AVD43141

Charakteristikos

Spalva
Ruda

Specifinė nuoroda

Statinių tvora, 90x500cm, lazdyno mediena

68,50 €
su PVM