Norime Jus informuoti, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Jeigu sutinkate, prašome paspausti mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau.

Nature Sodo pertvara, 3x1,2m, nendrės
Nature Sodo pertvara, 3x1,2m, nendrės
Nature Sodo pertvara, 3x1,2m, nendrės
Nature Sodo pertvara, 3x1,2m, nendrės
keyboard_arrow_rightkeyboard_arrow_left

Nature Sodo pertvara, 3x1,2m, nendrės

86,70 €
su PVM
Ši dekoratyvi Nature sodo pertvara suteiks jūsų lauko erdvei šiek tiek privatumo, tuo pačiu metu nepakenkiant natūraliai atmosferai. Tvoros plokštė iš nendrių yra 100% nepermatoma bei nesukelia dulkių. Per visą aukštį, kas 17 cm 3 metrų plotyje einančios dvigubos pynės suteikia puošnumo. Pertvara iš nendrių gali būti supjaustyta norimo aukščio, taip užtikrinant, kad ji atitiks jūsų poreikius. Nendrės stulbina savo natūralia estetika bei funkcionalumu. Nendrės pasižymi specialia trikampe forma, tad stiebiai puikiai dera tarpusavyje, taip užtikrinant kompaktišką ir tvirtą struktūrą, užtikrinančią puikų užtvėrimą. Uždanga tarpusavyje surišta PP (polipropileno) ir PE (polietileno) siūlais.
Kiekis
Turime9 vnt..
  • Pristatymo laikas: Pristatymo laikas: 2-6 darbo dienos
  • Perkant Perkant prekių už 150€ - pristatymas nemokamas

Ši dekoratyvi Nature sodo pertvara suteiks jūsų lauko erdvei šiek tiek privatumo, tuo pačiu metu nepakenkiant natūraliai atmosferai.

Tvoros plokštė iš nendrių yra 100% nepermatoma bei nesukelia dulkių. Per visą aukštį, kas 17 cm 3 metrų plotyje einančios dvigubos pynės suteikia puošnumo. Pertvara iš nendrių gali būti supjaustyta norimo aukščio, taip užtikrinant, kad ji atitiks jūsų poreikius.

Nendrės stulbina savo natūralia estetika bei funkcionalumu. Nendrės pasižymi specialia trikampe forma, tad stiebiai puikiai dera tarpusavyje, taip užtikrinant kompaktišką ir tvirtą struktūrą, užtikrinančią puikų užtvėrimą. Uždanga tarpusavyje surišta PP (polipropileno) ir PE (polietileno) siūlais.

  • Spalva: natūrali
  • Medžiaga: nendrės
  • Dydis: 300 x 120 cm (plotis x aukštis)
  • Nepermatomumas: 100%
  • Su dekoratyviomis pynėmis
  • Rašto atsikartojimas: 17 cm
  • Lengvai pjaustoma reikiamo aukščio
Nature
AVD428511

Charakteristikos

Spalva
Kreminė spalva

Specifinė nuoroda

Nature Sodo pertvara, 3x1,2m, nendrės

86,70 €
su PVM