Norime Jus informuoti, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Jeigu sutinkate, prašome paspausti mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau.

Proginė palapinė, mėlyna, 3x3
Proginė palapinė, mėlyna, 3x3
Proginė palapinė, mėlyna, 3x3
Proginė palapinė, mėlyna, 3x3
keyboard_arrow_rightkeyboard_arrow_left

Proginė palapinė, mėlyna, 3x3

47,80 €
su PVM
Ši sodo pavėsinė puikiai tiks lauko renginiams, tokiems kaip vestuvės, pasirodymai, BBQ vakarėliai, iškylos ir t.t. Taip pat galite tiesiog pastatyti šią pavėsinę savo kieme, sukurti didelį ir puikų pavėsį savo šeimai ir svečiams. Pavėsinės karkasas yra pagamintas iš nerūdijančio, tačiau nedaug sveriančio, tvirto dažyto plieno. Stogas pagamintas iš polietileno brezento, atsparaus vandeniui ir nepalankioms oro sąlygoms. Ši pavėsinė tikrai džiugins jus daug metų. Jos surinkimas labai paprastas, nereikalaujantis papildomų įrankių. Pastaba: jei paliekate pavėsinę stipriai lyjant, norint užtikrinti jos atsparumą vandeniui, rekomenduojame ją išpurkšti hidroizoliaciniu purškalu. Šis gaminys NIEKADA neturėtų būti naudojamas esant blogoms oro sąlygoms, pavyzdžiui, pučiant stipriam vėjui, stipri
Kiekis
Turime 200 vnt.
  • Pristatymo laikas:Pristatymo laikas:2-6 darbo dienos

Ši sodo pavėsinė puikiai tiks lauko renginiams, tokiems kaip vestuvės, pasirodymai, BBQ vakarėliai, iškylos ir t.t. Taip pat galite tiesiog pastatyti šią pavėsinę savo kieme, sukurti didelį ir puikų pavėsį savo šeimai ir svečiams.

Pavėsinės karkasas yra pagamintas iš nerūdijančio, tačiau nedaug sveriančio, tvirto dažyto plieno. Stogas pagamintas iš polietileno brezento, atsparaus vandeniui ir nepalankioms oro sąlygoms.

Ši pavėsinė tikrai džiugins jus daug metų. Jos surinkimas labai paprastas, nereikalaujantis papildomų įrankių.

Pastaba: jei paliekate pavėsinę stipriai lyjant, norint užtikrinti jos atsparumą vandeniui, rekomenduojame ją išpurkšti hidroizoliaciniu purškalu. Šis gaminys NIEKADA neturėtų būti naudojamas esant blogoms oro sąlygoms, pavyzdžiui, pučiant stipriam vėjui, stipriai lyjant, sningant, audros metu ir kt.

  • Spalva: mėlyna
  • Rėmas: plieno vamzdžiai
  • Stogo ir sienelių medžiaga: polietilenas
  • Jungčių medžiaga: plastikas
  • Matmenys: maždaug 3 x 3 x 2,5 m (ilgis x plotis x aukštis)
  • Pastogės aukštis (praėjimas): 2 m


  • Audinys: Polietilenas: 100%
vidaXL
AVD90333

Charakteristikos

Spalva
Mėlyna

Specifinė nuoroda

Proginė palapinė, mėlyna, 3x3

47,80 €
su PVM