Norime Jus informuoti, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Jeigu sutinkate, prašome paspausti mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau.

Taburetė, perdirbtos medienos masyvas
Taburetė, perdirbtos medienos masyvas
Taburetė, perdirbtos medienos masyvas
keyboard_arrow_rightkeyboard_arrow_left

Taburetė, perdirbtos medienos masyvas

38,37 €
su PVM
Ši tvirta taburetė yra nesenstantis akcentas jūsų namams. Taburetė yra pagaminta iš masyvios perdirbtos medienos, kuri pasižymi skirtingų medžių, tokių kaip raudonmedis, tikmedis, mango, akacijos ir kitų, savybėmis. Medžiagos autentiškumą, kartu su kitais netobulumais atskleidžia varžtų, sraigtų, veržlių skylutės. Šie netobulumai pasakoja turtingą istoriją ir niekuomet nebuvo padaryti specialiai. Naudojama nukritusių medžių, medinių valčių, medinių namų ir kt. mediena. Kiekviena taburetė yra unikali ir šiek tiek skiriasi viena nuo kitos. Nusidėvėjimo ženklai ir rankų darbo meistrystė kiekvienai taburetei suteikia unikalią išvaizdą ir prisideda prie įspūdingo senovinio stiliaus. Visi proceso žingsniai buvo atlikti ypač kruopščiai. Svarbi pastaba: baldų spalvos gali skirtis, todėl kiekvi
Kiekis
Turime 57 vnt.
  • Pristatymo laikas:Pristatymo laikas:2-6 darbo dienos

Ši tvirta taburetė yra nesenstantis akcentas jūsų namams.

Taburetė yra pagaminta iš masyvios perdirbtos medienos, kuri pasižymi skirtingų medžių, tokių kaip raudonmedis, tikmedis, mango, akacijos ir kitų, savybėmis. Medžiagos autentiškumą, kartu su kitais netobulumais atskleidžia varžtų, sraigtų, veržlių skylutės. Šie netobulumai pasakoja turtingą istoriją ir niekuomet nebuvo padaryti specialiai. Naudojama nukritusių medžių, medinių valčių, medinių namų ir kt. mediena. Kiekviena taburetė yra unikali ir šiek tiek skiriasi viena nuo kitos. Nusidėvėjimo ženklai ir rankų darbo meistrystė kiekvienai taburetei suteikia unikalią išvaizdą ir prisideda prie įspūdingo senovinio stiliaus.

Visi proceso žingsniai buvo atlikti ypač kruopščiai.

Svarbi pastaba: baldų spalvos gali skirtis, todėl kiekviena taburetė yra unikali; atranka pristatymui yra atsitiktinė.

  • Medžiaga: perdirbtos medienos masyvas
  • Matmenys: 20 x 20 x 23 cm (plotis x gylis x aukštis)
  • Rankų darbo
vidaXL
AVD244508

Charakteristikos

Spalva
Ruda

Specifinė nuoroda

Taburetė, perdirbtos medienos masyvas

38,37 €
su PVM