Norime Jus informuoti, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Jeigu sutinkate, prašome paspausti mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau.

Lynas gervei, mėlynos spalvos, 5 mm x 9 m
Lynas gervei, mėlynos spalvos, 5 mm x 9 m
keyboard_arrow_rightkeyboard_arrow_left

Lynas gervei, mėlynos spalvos, 5 mm x 9 m

26,56 €
su PVM
Šis lengvas, tačiau patvarus universalus lynas gervei yra patogus naudoti ir tinka daugumai gervių. Nailoninis lynas yra pakankamai lengvas, kad išsilaikytų virš vandens. Tankaus audimo technika užtikrina, kad jis mažai tampysis ir nesisuks. Be to, jis pasižymi puikiu atsparumu UV spinduliams ir cheminėms medžiagoms, todėl bus patikimas net ir atšiauriomis sąlygomis. Atėjo laikas atnaujinti savo gervę tvirtesniu sintetiniu lynu gervėms, kuris yra patvaresnis už įprastus plieninius lynus. Venkite perkaitimo, paslydimo, neapdorotų ar aštrių paviršių.
Kiekis
Turime 61 vnt.
  • Pristatymo laikas:Pristatymo laikas:2-6 darbo dienos

Šis lengvas, tačiau patvarus universalus lynas gervei yra patogus naudoti ir tinka daugumai gervių.

Nailoninis lynas yra pakankamai lengvas, kad išsilaikytų virš vandens. Tankaus audimo technika užtikrina, kad jis mažai tampysis ir nesisuks. Be to, jis pasižymi puikiu atsparumu UV spinduliams ir cheminėms medžiagoms, todėl bus patikimas net ir atšiauriomis sąlygomis.

Atėjo laikas atnaujinti savo gervę tvirtesniu sintetiniu lynu gervėms, kuris yra patvaresnis už įprastus plieninius lynus. Venkite perkaitimo, paslydimo, neapdorotų ar aštrių paviršių.

  • Spalva: mėlyna
  • Ilgis: 9 m
  • Storis: 5 mm
  • Medžiaga: nailonas
  • Atsparumas trūkiui: 2300 kg
vidaXL
AVD210458

Specifinė nuoroda

Lynas gervei, mėlynos spalvos, 5 mm x 9 m

26,56 €
su PVM