Norime Jus informuoti, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Jeigu sutinkate, prašome paspausti mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau.

Lenktas pjūklas Kamikaze su dėklu KM6532
keyboard_arrow_rightkeyboard_arrow_left

Lenktas pjūklas Kamikaze su dėklu KM6532

26,00 €
su PVM
Išparduota

Palengvinkite sodo darbus šio pjūklo pagalba. Lenkta ašmenų forma garantuoja geresnį sukibimą, didelį komfortą ir vibracijos sumažinimą. Plastikinė, neslystančia guma padengta rankena idealiai pritaikyta delnui, tad nereikia darbuojantis naudoti net pirštinių. Guma taip pat leidžia tolygiai paskirstyti spaudimą tarp pirštų. Išlenkti Kamikaze KM6532 ašmenys pagaląsti naudojant naujovišką sistemą, vadinamą tuščiaviduriu gruntu (ritininiu galandinimu), kuri sumažina ašmenų storį ir trintį su mediena, sukuria tobulą simetriją. Chromuoti ašmenys apsaugoti nuo rūdžių, tad visada užtikrintas sklandus ir greitas pjovimas su minimaliomis pastangomis. Kamikaze pjūklų ašmenys pagaminti iš SK-4 plieno ir anglies, kurie padidina jų elastingumą ir stiprumą. Lengvesniam

Kiekis
IŠPARDUOTA
  • Pristatymo laikas: Pristatymo laikas: 2-6 darbo dienos
  • Perkant Perkant prekių už 150€ - pristatymas nemokamas

Palengvinkite sodo darbus šio pjūklo pagalba. Lenkta ašmenų forma garantuoja geresnį sukibimą, didelį komfortą ir vibracijos sumažinimą. Plastikinė, neslystančia guma padengta rankena idealiai pritaikyta delnui, tad nereikia darbuojantis naudoti net pirštinių. Guma taip pat leidžia tolygiai paskirstyti spaudimą tarp pirštų. Išlenkti Kamikaze KM6532 ašmenys pagaląsti naudojant naujovišką sistemą, vadinamą tuščiaviduriu gruntu (ritininiu galandinimu), kuri sumažina ašmenų storį ir trintį su mediena, sukuria tobulą simetriją. Chromuoti ašmenys apsaugoti nuo rūdžių, tad visada užtikrintas sklandus ir greitas pjovimas su minimaliomis pastangomis. Kamikaze pjūklų ašmenys pagaminti iš SK-4 plieno ir anglies, kurie padidina jų elastingumą ir stiprumą. Lengvesniam ir saugesniam transportavimui pridedas specialus dėklas.


Ašmenų ilgis: 330 mm
Grūdinti ir chromuoti ašmenys
Ergonomiška plastikinė rankena
Maksimalus pjovimo skersmuo: 80 mm
Ilgai tarnaujantis produktas
KM6532

Specifinė nuoroda

Lenktas pjūklas Kamikaze su dėklu KM6532

26,00 €
su PVM