Norime Jus informuoti, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Jeigu sutinkate, prašome paspausti mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau.

Supamas gyvūnas arkliukas
Supamas gyvūnas arkliukas
keyboard_arrow_rightkeyboard_arrow_left

Supamas gyvūnas arkliukas

64,37 €
su PVM
Ši aukštos kokybės supamoji kėdė su mielu arkliuko atvaizdu, suteiks jūsų mažyliui komfortą ir džiaugsmą. Šis minkštas, pliušinis supamasis žaislas taps jūsų vaikelio mėgstamiausiu žaislu. Mažylis mėgausis kiekviena minute, supantis šioje supamojoje kėdėje. Ši vaikiška supamoji kėdutė yra labai minkšta, kad suteiktų optimalų komfortą. Minkštas, pliušinis pagrindas yra idealus vaikui, norinčiam apsikabinti boružę. Tinkama naudotis vaikam nuo 24 mėnesių (su tėvų priežiūra).
Kiekis
Turime 89 vnt.
  • Pristatymo laikas:Pristatymo laikas:2-6 darbo dienos

Ši aukštos kokybės supamoji kėdė su mielu arkliuko atvaizdu, suteiks jūsų mažyliui komfortą ir džiaugsmą. Šis minkštas, pliušinis supamasis žaislas taps jūsų vaikelio mėgstamiausiu žaislu. Mažylis mėgausis kiekviena minute, supantis šioje supamojoje kėdėje.

Ši vaikiška supamoji kėdutė yra labai minkšta, kad suteiktų optimalų komfortą. Minkštas, pliušinis pagrindas yra idealus vaikui, norinčiam apsikabinti boružę.

Tinkama naudotis vaikam nuo 24 mėnesių (su tėvų priežiūra).

  • Matmenys: 65 x 32 x 60 cm
  • Maksimalus svoris: 40 kg
  • Tinkama naudoti vaikams nuo 24 mėnesių
  • Audinys: Poliesteris: 100%
vidaXL
AVD80070

Charakteristikos

Spalva
Ruda

Specifinė nuoroda

Supamas gyvūnas arkliukas

64,37 €
su PVM