


keyboard_arrow_rightkeyboard_arrow_left
Ketaus kazanas yra ekologiškas maisto ruošimo indas, neišskiria toksinių medžiagų, nebijo įbrėžimų (nereikalauja specialių virtuvinių įrankių maišant arba verčiant maistą gaminimo metu). Be abejo plovą maloniausia gaminti kazane, bet azietiška virtuvė siūlo daugybę kitų, specialiai šiam indui sukurtų ir pritaikytų, patiekalų. Pagrindinis kazano privalumas yra tai, kad maistas neprisvyla net gaminamas ant didelės ugnies. Jame maistas lėtai gaminasi besitroškindamas ir išbrinkdamas – „prinokdamas“, taip išlieka maisto tikrasis skonis ir jo naudingos savybės. Ketaus keptuvė - dangtis, 36 cm. Keptuvės storos sienos kepimo metu leis išlaikyti stabilią temperatūrą. Ši keptuvė gali būti naudojama kaip dangtis 8 L kazanui.
Paruošimo instrukciją rasite čia
PARAMETRAI:
- TŪRIS 8 L;
- DIAMETRAS 360 MM;
- AUKŠTIS 160 MM;
- SVORIS 10 KG.