Norime Jus informuoti, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Jeigu sutinkate, prašome paspausti mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau.

Irklentės irklas, juodos spalvos, 215cm, aliuminis
Irklentės irklas, juodos spalvos, 215cm, aliuminis
keyboard_arrow_rightkeyboard_arrow_left

Irklentės irklas, juodos spalvos, 215cm, aliuminis

37,69 €
su PVM
Šis irklentės irklas yra skirtas norint vandenyje patirti dar daugiau džiaugsmo. Jis yra puikus, geresnį plaukimą vandenyje užtikrinantis pasirinkimas irklentėms. Šis irklas yra pagamintas iš aukščiausios kokybės aliuminio, kuris užtikrina jo tvirtumą ir patvarumą. Išskirtinis mušamas dizainas užtikrina geresnį plaukimą ir jį galite lengvai supakuoti laikymui ir kelionėms. Jis labiau tinka pripučiamas irklentes turintiems irkluotojams ar tiems, kurie turi ribotą erdvę daiktams.
Kiekis
Turime 27 vnt.
  • Pristatymo laikas: Pristatymo laikas: 2-6 darbo dienos
  • Perkant Perkant prekių už 150€ - pristatymas nemokamas

Šis irklentės irklas yra skirtas norint vandenyje patirti dar daugiau džiaugsmo. Jis yra puikus, geresnį plaukimą vandenyje užtikrinantis pasirinkimas irklentėms.

Šis irklas yra pagamintas iš aukščiausios kokybės aliuminio, kuris užtikrina jo tvirtumą ir patvarumą. Išskirtinis mušamas dizainas užtikrina geresnį plaukimą ir jį galite lengvai supakuoti laikymui ir kelionėms. Jis labiau tinka pripučiamas irklentes turintiems irkluotojams ar tiems, kurie turi ribotą erdvę daiktams.

  • Spalva: juoda
  • Medžiaga: aliuminis
  • Matmenys: 215 x 20 x 5 cm (ilgis x plotis x storis)
  • Reikia surinkti: taip
vidaXL
AVD92208

Charakteristikos

Spalva
Juoda

Specifinė nuoroda

2 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Irklentės irklas, juodos spalvos, 215cm, aliuminis

37,69 €
su PVM