Norime Jus informuoti, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Jeigu sutinkate, prašome paspausti mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau.

Sulankstomas metalinis šunų narvas, XL
Sulankstomas metalinis šunų narvas, XL
Sulankstomas metalinis šunų narvas, XL
Sulankstomas metalinis šunų narvas, XL
keyboard_arrow_rightkeyboard_arrow_left

Sulankstomas metalinis šunų narvas, XL

121,73 €
su PVM
Šis sulankstomas šunų narvas puikiai pagelbės treniruojant jūsų šunį. Unikalus išplanavimas su tvirtomis ir saugiomis detalėmis padaro šį narvą tinkamu naudoti bet kurioje namų vietoje. Narvas yra išmanaus, sulankstomo dizaino, užimančio nedaug vietos kai nėra naudojamas. Jis turi 2 tvirtas duris, kurios ne tik suteikia patogų priėjimą, bet ir užtikrina, kad jūsų šuo nepabėgs per duris. Stiprus plieninis rėmas suteikia daug saugumo ir stabilumo, dėl ko šis narvas yra vienas stipriausių rinkoje. Narvas taip pat turi lengvai valomą plastikinį grindinį. Sulankstomas narvas yra paprasto dizaino bei turi tvirtą, rūdims atsparų, cinkuotą paviršių. Stipri konstrukcija užtikrins jūsų augintinių saugimą. Dėl kompaktiško dydžio jis puikiai tiks terasoms, kiemams ar garažams.
Kiekis
Turime 29 vnt.
Kiti variantai
  • Pristatymo laikas:Pristatymo laikas:2-6 darbo dienos

Šis sulankstomas šunų narvas puikiai pagelbės treniruojant jūsų šunį. Unikalus išplanavimas su tvirtomis ir saugiomis detalėmis padaro šį narvą tinkamu naudoti bet kurioje namų vietoje.

Narvas yra išmanaus, sulankstomo dizaino, užimančio nedaug vietos kai nėra naudojamas. Jis turi 2 tvirtas duris, kurios ne tik suteikia patogų priėjimą, bet ir užtikrina, kad jūsų šuo nepabėgs per duris. Stiprus plieninis rėmas suteikia daug saugumo ir stabilumo, dėl ko šis narvas yra vienas stipriausių rinkoje. Narvas taip pat turi lengvai valomą plastikinį grindinį.

Sulankstomas narvas yra paprasto dizaino bei turi tvirtą, rūdims atsparų, cinkuotą paviršių. Stipri konstrukcija užtikrins jūsų augintinių saugimą. Dėl kompaktiško dydžio jis puikiai tiks terasoms, kiemams ar garažams.

  • Narvo medžiaga: galvanizuotas plienas
  • Rinkinyje yra juodas plastikinis grindinys
  • Matmenys: XL, 109 x 70 x 78 cm (ilgis x plotis x aukštis)
  • Su trejomis durimis
  • Sulankstomas dizainas
  • Tinka šunims
  • Vidaus matmenys: 105 x 68 x 76 cm (plotis x gylis x aukštis)
  • Su rankena lengvesniam transportavimui
vidaXL
AVD170218

Charakteristikos

Spalva
Juoda

Specifinė nuoroda

Sulankstomas metalinis šunų narvas, XL

121,73 €
su PVM