Norime Jus informuoti, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Jeigu sutinkate, prašome paspausti mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau.

Sraigtinis grąžtas, 250 mm, plienas
Sraigtinis grąžtas, 250 mm, plienas
Sraigtinis grąžtas, 250 mm, plienas
keyboard_arrow_rightkeyboard_arrow_left

Sraigtinis grąžtas, 250 mm, plienas

57,00 €
su PVM
Prijungtas prie gręžimo aparato, šis tvirtas sraigtinis grąžtas gali susidoroti su įvairiausiomis su gręžimu susijusiomis užduotimis, tokiomis kaip medžių sodinimas, kelių tiesimas, tvoros stulpų montavimas ir t.t. Šis grąžto antgalis turi 20 mm koto jungtį, kuri užtikrina, kad jis tiks visiems standartiniams sraigtiniams grąžtams. Kokybiškas plienas užtikrina jo patvarumą ir ilgaamžiškumą. Šis sraigtinio grąžto antgalis tinka ir puikiai veikia su mūsų sraigtiniais žemės grąžtais (SKU140340). Norint rasti daugiau tinkamų sraigtinių grąžtų, apsilankykite mūsų parduotuvėje.
Kiekis
Turime 171 vnt.
  • Pristatymo laikas:Pristatymo laikas:2-6 darbo dienos

Prijungtas prie gręžimo aparato, šis tvirtas sraigtinis grąžtas gali susidoroti su įvairiausiomis su gręžimu susijusiomis užduotimis, tokiomis kaip medžių sodinimas, kelių tiesimas, tvoros stulpų montavimas ir t.t.

Šis grąžto antgalis turi 20 mm koto jungtį, kuri užtikrina, kad jis tiks visiems standartiniams sraigtiniams grąžtams. Kokybiškas plienas užtikrina jo patvarumą ir ilgaamžiškumą. Šis sraigtinio grąžto antgalis tinka ir puikiai veikia su mūsų sraigtiniais žemės grąžtais (SKU140340). Norint rasti daugiau tinkamų sraigtinių grąžtų, apsilankykite mūsų parduotuvėje.

  • Spalva: juoda
  • Medžiaga: plienas
  • Svoris : 3,7 kg
  • Matmenys: 250 x 800 mm (skersmuo x aukštis)
  • Vamzdžio skersmuo: 4,8 cm
  • Jungtis su 20 mm vidiniu skersmeniu
vidaXL
AVD145169

Specifinė nuoroda

Sraigtinis grąžtas, 250 mm, plienas

57,00 €
su PVM