Norime Jus informuoti, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Jeigu sutinkate, prašome paspausti mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau.

Grąžto ilgintuvas, 0,5 m, plienas
Grąžto ilgintuvas, 0,5 m, plienas
Grąžto ilgintuvas, 0,5 m, plienas
keyboard_arrow_rightkeyboard_arrow_left

Grąžto ilgintuvas, 0,5 m, plienas

21,66 €
su PVM
Šis žemės grąžto ilgintuvas gali pailginti grąžtą iki specifinį poreikį atitinkančio ilgio. Prijunktas prie gręžimo aparato, jis gali greitai bei veiksmingai išgręžti skyles, norint į žemę įmontuoti tvoros stulpus, statramsčius, pasodinti medžius ir krūmus. Pagamintas iš tvirto plieno, grąžto ilgintuvas pagamintas taip, kad ilgai tarnautų ir atlaikytų įvairius gręžimo poreikius. Šis grąžto galvutės ilgintuvas turi 20 mm koto jungtį, kuri užtikrina, kad jis tiks visiems standartiniams sraigtiniams grąžtams. Ilgintuvas gali būti jungiamas su mūsų grąžtais. Norint įsigyti tinkamus grąžtus, apsilankykite mūsų parduotuvėje (kodas: 140340).
Kiekis
Turime 200 vnt.
  • Pristatymo laikas:Pristatymo laikas:2-6 darbo dienos

Šis žemės grąžto ilgintuvas gali pailginti grąžtą iki specifinį poreikį atitinkančio ilgio. Prijunktas prie gręžimo aparato, jis gali greitai bei veiksmingai išgręžti skyles, norint į žemę įmontuoti tvoros stulpus, statramsčius, pasodinti medžius ir krūmus.

Pagamintas iš tvirto plieno, grąžto ilgintuvas pagamintas taip, kad ilgai tarnautų ir atlaikytų įvairius gręžimo poreikius. Šis grąžto galvutės ilgintuvas turi 20 mm koto jungtį, kuri užtikrina, kad jis tiks visiems standartiniams sraigtiniams grąžtams.

Ilgintuvas gali būti jungiamas su mūsų grąžtais. Norint įsigyti tinkamus grąžtus, apsilankykite mūsų parduotuvėje (kodas: 140340).

  • Spalva: juoda
  • Medžiaga: plienas
  • Ilgis: 0,5 m
  • Svoris: 0,55 kg
  • Jungtis su 20 mm vidiniu skersmeniu
  • Universalus suderinamumas
vidaXL
AVD145171

Specifinė nuoroda

2 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Grąžto ilgintuvas, 0,5 m, plienas

21,66 €
su PVM