Norime Jus informuoti, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Jeigu sutinkate, prašome paspausti mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau.

Pure2Improve Jėgos virvė, 9m
Pure2Improve Jėgos virvė, 9m
Pure2Improve Jėgos virvė, 9m
keyboard_arrow_rightkeyboard_arrow_left

Pure2Improve Jėgos virvė, 9m

82,53 €
su PVM
Su šia Pure2Improve jėgos virve galite užtikrinti kaip niekad efektyvią treniruotę! Su ja galėsite puikiai derinti kardio ir jėgos treniruotes. Pagaminta iš poliesterio ir PE, ši treniruotėms skirta virvė yra itin patvari ir tvirta. Jėgos virvių pagalba galite treniruoti visus viršutinės kūno dalies raumenis, tad greitai pasieksite puikių rezultatų. Be to, kadangi jų pagalba galite sustiprinti savo preso raumenis bei stengtis kuo ilgiau išlaikyti ištvermę, šios jėgos virvės yra išskirtinės kondicionavimo priemonės.
Kiekis
Turime5 vnt..
  • Pristatymo laikas: Pristatymo laikas: 2-6 darbo dienos
  • Perkant Perkant prekių už 150€ - pristatymas nemokamas

Su šia Pure2Improve jėgos virve galite užtikrinti kaip niekad efektyvią treniruotę! Su ja galėsite puikiai derinti kardio ir jėgos treniruotes.

Pagaminta iš poliesterio ir PE, ši treniruotėms skirta virvė yra itin patvari ir tvirta. Jėgos virvių pagalba galite treniruoti visus viršutinės kūno dalies raumenis, tad greitai pasieksite puikių rezultatų. Be to, kadangi jų pagalba galite sustiprinti savo preso raumenis bei stengtis kuo ilgiau išlaikyti ištvermę, šios jėgos virvės yra išskirtinės kondicionavimo priemonės.

  • Spalva: juoda ir raudona
  • Medžiaga: poliesteris ir PE
  • Matmenys: 1,5'' x 9 m (skersmuo x ilgis)
  • Juoda virvė su raudonomis rankenomis
Pure2Improve
AVD424501

Charakteristikos

Spalva
Juoda

Specifinė nuoroda

Pure2Improve Jėgos virvė, 9m

82,53 €
su PVM