Norime Jus informuoti, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Jeigu sutinkate, prašome paspausti mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau.

Rūbų Kabykla, Balta, Plieninė
Rūbų Kabykla, Balta, Plieninė
Rūbų Kabykla, Balta, Plieninė
Rūbų Kabykla, Balta, Plieninė
Rūbų Kabykla, Balta, Plieninė
keyboard_arrow_rightkeyboard_arrow_left

Rūbų Kabykla, Balta, Plieninė

45,62 €
su PVM
Ši tvirta rūbų kabykla yra greitas ir patogus sprendimas drabužių laikymui. Ją galima pastatyti bet kur namuose, rūbai bus tvarkingai pakabinti ir lengvai pasiekiami.Ši kabykla yra su kabinimo skersiniu viršuje ir papildoma lentyna apačioje, todėl patogiai kabinsite kostiumus, sukneles ir sudėsite avalynę. Drabužiai ir aksesuarai bus lengvai pasiekiami ir gerai matomi.Elegantiškos ornamentų detalės suteikia šiai kabyklai ne tik praktišką, bet ir dekoratyvinę funkciją. Ši drabužių kabykla yra tvirtos plieninės struktūros, todėl – lengva ir patvari. Lentyna apačioje skirta batams ir krepšiams.Labai paprasta surinkti.
Kiekis
Turime 94 vnt.
  • Pristatymo laikas: Pristatymo laikas: 2-6 darbo dienos
  • Perkant Perkant prekių už 150€ - pristatymas nemokamas

Ši tvirta rūbų kabykla yra greitas ir patogus sprendimas drabužių laikymui. Ją galima pastatyti bet kur namuose, rūbai bus tvarkingai pakabinti ir lengvai pasiekiami.

Ši kabykla yra su kabinimo skersiniu viršuje ir papildoma lentyna apačioje, todėl patogiai kabinsite kostiumus, sukneles ir sudėsite avalynę. Drabužiai ir aksesuarai bus lengvai pasiekiami ir gerai matomi.

Elegantiškos ornamentų detalės suteikia šiai kabyklai ne tik praktišką, bet ir dekoratyvinę funkciją. Ši drabužių kabykla yra tvirtos plieninės struktūros, todėl – lengva ir patvari. Lentyna apačioje skirta batams ir krepšiams.

Labai paprasta surinkti.

  • Spalva: balta
  • Medžiaga: plienas
  • Matmenys: 90 x 44 x 174 cm (Ilgis x Plotis x Aukštis)
  • Labai paprasta surinkti
vidaXL
AVD242999

Charakteristikos

Spalva
Balta

Specifinė nuoroda

16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Rūbų Kabykla, Balta, Plieninė

45,62 €
su PVM