Norime Jus informuoti, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Jeigu sutinkate, prašome paspausti mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau.

Dirbtiniai buksmedžio krūmai, 2vnt., 35cm
Dirbtiniai buksmedžio krūmai, 2vnt., 35cm
Dirbtiniai buksmedžio krūmai, 2vnt., 35cm
keyboard_arrow_rightkeyboard_arrow_left

Dirbtiniai buksmedžio krūmai, 2vnt., 35cm

41,91 €
su PVM
Šis dviejų 35 cm skersmens buksmedžio krūmų rinkinys puikiai tinka tiek lauko, tiek vidaus naudojimui. Juos galima laikyti vazonuose arba pakabinti naudojant grandinę. Apskritimus taip pat galima dekoruoti lemputėmis ir taip papuošti namų interjerą arba sodo erdvę. Pagamintas iš aukštos kokybės plastiko, šis buksmedžio krūmų rinkinys yra atsparus vandeniui, tad jį galima ilgai naudoti lauko sąlygomis. Buksmedžio krūmai atrodo kaip tikri dėl skirtingų žalios spalvos atspalvių ir natūralios tekstūros.Pastaba: į pristatymą pridėti 2 apskritimo formos buksmedžio krūmai
Kiekis
Turime 200 vnt.
  • Pristatymo laikas:Pristatymo laikas:2-6 darbo dienos

Šis dviejų 35 cm skersmens buksmedžio krūmų rinkinys puikiai tinka tiek lauko, tiek vidaus naudojimui. Juos galima laikyti vazonuose arba pakabinti naudojant grandinę. Apskritimus taip pat galima dekoruoti lemputėmis ir taip papuošti namų interjerą arba sodo erdvę.

Pagamintas iš aukštos kokybės plastiko, šis buksmedžio krūmų rinkinys yra atsparus vandeniui, tad jį galima ilgai naudoti lauko sąlygomis. Buksmedžio krūmai atrodo kaip tikri dėl skirtingų žalios spalvos atspalvių ir natūralios tekstūros.

Pastaba: į pristatymą pridėti 2 apskritimo formos buksmedžio krūmai

  • 2 apskritimo formos buksmedžio krūmai
  • Skersmuo (be lapų): 28 cm
  • Skersmuo (su lapais): 35 cm
  • Spalva: įvairūs žalios spalvos atspalviai
  • Tinkamas naudoti tiek lauke, tiek patalpose
  • Audinys: PVC: 100%
vidaXL
AVD40872

Charakteristikos

Spalva
Žalia

Specifinė nuoroda

Dirbtiniai buksmedžio krūmai, 2vnt., 35cm

41,91 €
su PVM