Norime Jus informuoti, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Jeigu sutinkate, prašome paspausti mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau.

Dirbtinis augalas Monstera su vazonu, žalios spalvos, 100 cm
Dirbtinis augalas Monstera su vazonu, žalios spalvos, 100 cm
keyboard_arrow_rightkeyboard_arrow_left

Dirbtinis augalas Monstera su vazonu, žalios spalvos, 100 cm

44,66 €
su PVM
Su šiuo kaip tikras atrodančiu dirbtiniu monstera augalu į savo interjerą įneškite šiek tiek žalumos. Monstera yra 100 cm aukščio ir bus puikus pasirinkimas jūsų namų ir biuro interjerui. Niekada nenuvystantys augalo lapai ir žiedai pasižymi tobulomis detalėmis, suteikiančiomis jam realistinę išvaizdą. Be to, šiek tiek besiskiriančios lapų spalvos suteikia autentišką išvaizdą ir pojūtį. Šis dekoratyvinis dirbtinis augalas puikiai tinka tiems, kurie namuose nori turėti augalų, bet neturi laiko jiems prižiūrėti. Pristatymą sudaro 1 dirbtinis augalas ir 1 vazonas.
Kiekis
Turime 102 vnt.
  • Pristatymo laikas: Pristatymo laikas: 2-6 darbo dienos
  • Perkant Perkant prekių už 150€ - pristatymas nemokamas

Su šiuo kaip tikras atrodančiu dirbtiniu monstera augalu į savo interjerą įneškite šiek tiek žalumos. Monstera yra 100 cm aukščio ir bus puikus pasirinkimas jūsų namų ir biuro interjerui.

Niekada nenuvystantys augalo lapai ir žiedai pasižymi tobulomis detalėmis, suteikiančiomis jam realistinę išvaizdą. Be to, šiek tiek besiskiriančios lapų spalvos suteikia autentišką išvaizdą ir pojūtį. Šis dekoratyvinis dirbtinis augalas puikiai tinka tiems, kurie namuose nori turėti augalų, bet neturi laiko jiems prižiūrėti.

Pristatymą sudaro 1 dirbtinis augalas ir 1 vazonas.

  • Augalo tipas: Monstera
  • Spalva: žalia ir ruda
  • Medžiaga: plastikas ir geležis
  • Aukštis: 100 cm
  • Lapų skaičius: 21
  • Pristatymą sudaro 1 dirbtinis augalas ir 1 vazonas.
vidaXL
AVD280182

Charakteristikos

Spalva
Žalia

Specifinė nuoroda

Klientai, kurie pirko šią prekę taip pat pirko:

Dirbtinis augalas Monstera su vazonu, žalios spalvos, 100 cm

44,66 €
su PVM