Norime Jus informuoti, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Jeigu sutinkate, prašome paspausti mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau.

Dirbtinis augalas lyralapis su vazonu, žalias, 90cm
Dirbtinis augalas lyralapis su vazonu, žalias, 90cm
keyboard_arrow_rightkeyboard_arrow_left

Dirbtinis augalas lyralapis su vazonu, žalias, 90cm

40,43 €
su PVM
Su šiuo kaip tikras atrodančiu lyralapiu savo interjerui suteikite šiek tiek žalumos. Lyralapis yra 90 cm aukščio ir bus puikus pasirinkimas jūsų namų ir biuro interjerui. Augalo lapai yra su tobulomis detalėmis, suteikiančiomis pilną, realistinę išvaizdą, ir niekada nenuvys. Be to, lapai yra skirtingų spalvų variacijų, suteikiančių autentišką išvazdą ir pojautį. Šis dekoratyvus augalas idealiai tinka tiems, kurie nori namuose turėti augalų, bet neturi laiko jiems prižiūrėti. Pristatymą sudaro 1 dirbtinis augalas ir 1 vazonas.
Kiekis
Turime 43 vnt.
  • Pristatymo laikas:Pristatymo laikas:2-6 darbo dienos

Su šiuo kaip tikras atrodančiu lyralapiu savo interjerui suteikite šiek tiek žalumos. Lyralapis yra 90 cm aukščio ir bus puikus pasirinkimas jūsų namų ir biuro interjerui.

Augalo lapai yra su tobulomis detalėmis, suteikiančiomis pilną, realistinę išvaizdą, ir niekada nenuvys. Be to, lapai yra skirtingų spalvų variacijų, suteikiančių autentišką išvazdą ir pojautį. Šis dekoratyvus augalas idealiai tinka tiems, kurie nori namuose turėti augalų, bet neturi laiko jiems prižiūrėti.

Pristatymą sudaro 1 dirbtinis augalas ir 1 vazonas.

  • Augalo tipas: lyralapis
  • Spalva: žalia ir ruda
  • Medžiaga: plastikas
  • Aukštis: 90 cm
  • Lapų skaičius: 34
  • Pristatymą sudaro 1 dirbtinis augalas ir 1 vazonas.
vidaXL
AVD280172

Charakteristikos

Spalva
Žalia

Specifinė nuoroda

Dirbtinis augalas lyralapis su vazonu, žalias, 90cm

40,43 €
su PVM