Norime Jus informuoti, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Jeigu sutinkate, prašome paspausti mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau.

Brüder Mannesmann Inžinerinių ir adatinių dildžių rinkinys, 10 dalių
Brüder Mannesmann Inžinerinių ir adatinių dildžių rinkinys, 10 dalių
keyboard_arrow_rightkeyboard_arrow_left

Brüder Mannesmann Inžinerinių ir adatinių dildžių rinkinys, 10 dalių

29,02 €
su PVM
Šis dešimties dalių Brüder Mannesmann inžinerinių ir adatinių dildžių rinkinys yra būtinas daugybei darbų namuose ir dirbtuvėse atlikti. Pagamintos iš aukštos kokybės anglies plieno, šios dildės pasižymi optimaliu tvirtumu ir patvarumu. Dvipusės geležtės leidžia greičiau nuo ruošinio pašalinti medžiagą. Susidedantis iš 4 inžinerinių dildžių (trikampės, apvalios, pusapvalės ir plokščios) bei 6 adatinių dildžių (trikampės, kvadratinės, apvalios, pusapvalės, plokščios ir buku galu), šis dildžių rinkinys puikiai tinka mechaninės inžinerijos, medienos ir metalo apdirbimo bei pasidaryk pats tipo darbams atlikti. Tvirtos sudėtinės rankenos su neslystančiais įdėklais yra skirtos užtikrinti saugų ir patogų įrankių paėmimą. Ant rankenų yra skylės, tad dildes galėsite pakabinti.
Kiekis
Turime4 vnt..
  • Pristatymo laikas: Pristatymo laikas: 2-6 darbo dienos
  • Perkant Perkant prekių už 150€ - pristatymas nemokamas

Šis dešimties dalių Brüder Mannesmann inžinerinių ir adatinių dildžių rinkinys yra būtinas daugybei darbų namuose ir dirbtuvėse atlikti.

Pagamintos iš aukštos kokybės anglies plieno, šios dildės pasižymi optimaliu tvirtumu ir patvarumu. Dvipusės geležtės leidžia greičiau nuo ruošinio pašalinti medžiagą. Susidedantis iš 4 inžinerinių dildžių (trikampės, apvalios, pusapvalės ir plokščios) bei 6 adatinių dildžių (trikampės, kvadratinės, apvalios, pusapvalės, plokščios ir buku galu), šis dildžių rinkinys puikiai tinka mechaninės inžinerijos, medienos ir metalo apdirbimo bei pasidaryk pats tipo darbams atlikti.

Tvirtos sudėtinės rankenos su neslystančiais įdėklais yra skirtos užtikrinti saugų ir patogų įrankių paėmimą. Ant rankenų yra skylės, tad dildes galėsite pakabinti.

  • Spalva: žalia ir juoda
  • Medžiaga: anglies plienas
  • Dėklo matmenys: 40 x 24,5 x 4 cm (ilgis x plotis x aukštis)
  • Kiekis: 10
  • Neslystanti rankena
  • Į komplektą įeina:
  • 4 x inžinerinės dildės (geležtės ilgis: 200 mm): trikampė, apvali, pusapvalė ir plokščia
  • 6 x adatinės dildės (geležtės ilgis: 90 mm): trikampė, kvadratinė, apvali, pusapvalė, plokščia ir buku galu
Brüder Mannesmann
AVD408617

Specifinė nuoroda

1 kita prekė toje pačioje kategorijoje:

Brüder Mannesmann Inžinerinių ir adatinių dildžių rinkinys, 10 dalių

29,02 €
su PVM