Norime Jus informuoti, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Jeigu sutinkate, prašome paspausti mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau.

Įdubų šalinimo nedažant rinkinys, 3d.
Įdubų šalinimo nedažant rinkinys, 3d.
Įdubų šalinimo nedažant rinkinys, 3d.
Įdubų šalinimo nedažant rinkinys, 3d.
keyboard_arrow_rightkeyboard_arrow_left

Įdubų šalinimo nedažant rinkinys, 3d.

40,37 €
su PVM
Mūsų praktiškas įdubimų šalinimo nedažant rinkinys pašalins ant jūsų transporto priemonės esančius įbrėžimus ir įdubas, nepažeidžiant jos dažų sluoksnio. Naudojant šį įdubų šalinimo nedažant įrankių rinkinį nepažeisite savo automobilio taip, kaip pasitelkdami kitus būdus. Įlenkimai yra pašalinami iš kitos plokštės pusės, todėl jums nereikės šlifuoti, naudoti dažų užpildus (korpuso glaistą) ar perdažyti. Nereikės keisti bei perdažyti jokių plokščių, taip sutaupysite vargo atrinkdami tinkamiausią šalia esančių plokščių spalvą. Įlenkimų pašalinimas be dažų yra subtilus procesas, kuris visuomet reikalauja geriausių įrankių, todėl šis rinkinys bus puikus pasirinkimas. Rinkinyje yra 3 strypai skirti įdubų šalinimui nedažant.
Kiekis
Turime 87 vnt.
  • Pristatymo laikas: Pristatymo laikas: 2-6 darbo dienos
  • Perkant Perkant prekių už 150€ - pristatymas nemokamas

Mūsų praktiškas įdubimų šalinimo nedažant rinkinys pašalins ant jūsų transporto priemonės esančius įbrėžimus ir įdubas, nepažeidžiant jos dažų sluoksnio.

Naudojant šį įdubų šalinimo nedažant įrankių rinkinį nepažeisite savo automobilio taip, kaip pasitelkdami kitus būdus. Įlenkimai yra pašalinami iš kitos plokštės pusės, todėl jums nereikės šlifuoti, naudoti dažų užpildus (korpuso glaistą) ar perdažyti. Nereikės keisti bei perdažyti jokių plokščių, taip sutaupysite vargo atrinkdami tinkamiausią šalia esančių plokščių spalvą. Įlenkimų pašalinimas be dažų yra subtilus procesas, kuris visuomet reikalauja geriausių įrankių, todėl šis rinkinys bus puikus pasirinkimas.

Rinkinyje yra 3 strypai skirti įdubų šalinimui nedažant.

  • Pristatymą sudaro 3 strypai skirti įdubų šalinimui nedažant:
  • 1 x B4
  • 1 x B5
  • 1 x B8
vidaXL
AVD210548

Specifinė nuoroda

Įdubų šalinimo nedažant rinkinys, 3d.

40,37 €
su PVM