Norime Jus informuoti, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Jeigu sutinkate, prašome paspausti mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau.

Kvapų šalinimo ir atnaujinimo priemonė, 250ml
Kvapų šalinimo ir atnaujinimo priemonė, 250ml
Kvapų šalinimo ir atnaujinimo priemonė, 250ml
keyboard_arrow_rightkeyboard_arrow_left

Kvapų šalinimo ir atnaujinimo priemonė, 250ml

16,12 €
su PVM
Ši kvapų šalinimo priemonė, bendromis mūsų tyrėjų ir plėtros komandos bei tiekėjų pastangomis, specialiai sukurta apsaugoti jūsų baldus ir kitus daiktus. Ši kvapų šalinimo priemonė pagaminta pagal profesionalią galingą formulę, specialiai skirtą pašalinti iš jūsų namų netvarką. Vandens pagrindo dezodorantas tinka audiniu apmuštiems baldams, kilimams, užuolaidoms ir augintinių guoliams. Ši gyvūnų kvapų šalinimo priemonė taip pat skirta išvalyti augintinių paliktą netvarką, pavyzdžiui, šlapimą, ir užtikrinti, kad jie vėl nesižymės. Ji gali greitai pašalinti stiprius šunų ir kačių kvapus bei demes, palikdama pavasarišką kvapą. Gaiviklis yra visiškai saugus augintiniams. Šis gaminys taip pat tinka kilimėliams, kilimams, kačių draskyklėms ir šunų guoliams.
Kiekis
Turime 200 vnt.
  • Pristatymo laikas: Pristatymo laikas: 2-6 darbo dienos
  • Perkant Perkant prekių už 150€ - pristatymas nemokamas

Ši kvapų šalinimo priemonė, bendromis mūsų tyrėjų ir plėtros komandos bei tiekėjų pastangomis, specialiai sukurta apsaugoti jūsų baldus ir kitus daiktus.

Ši kvapų šalinimo priemonė pagaminta pagal profesionalią galingą formulę, specialiai skirtą pašalinti iš jūsų namų netvarką. Vandens pagrindo dezodorantas tinka audiniu apmuštiems baldams, kilimams, užuolaidoms ir augintinių guoliams. Ši gyvūnų kvapų šalinimo priemonė taip pat skirta išvalyti augintinių paliktą netvarką, pavyzdžiui, šlapimą, ir užtikrinti, kad jie vėl nesižymės. Ji gali greitai pašalinti stiprius šunų ir kačių kvapus bei demes, palikdama pavasarišką kvapą. Gaiviklis yra visiškai saugus augintiniams. Šis gaminys taip pat tinka kilimėliams, kilimams, kačių draskyklėms ir šunų guoliams.

  • Spalva: mėlyna ir balta
  • Talpa: 250 ml
  • Su purškimo antgaliu
  • Kelių sluoksnių buteliuko etiketė
  • Su vartotojo vadovu
  • Tinka kilimėliams/kilimams/kačių draskyklėms/šunų guoliams
vidaXL
AVD180160

Specifinė nuoroda

Kvapų šalinimo ir atnaujinimo priemonė, 250ml

16,12 €
su PVM