Norime Jus informuoti, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. cookies). Jeigu sutinkate, prašome paspausti mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau.

HI Alaus bokštas, skaidrus, 3l
HI Alaus bokštas, skaidrus, 3l
HI Alaus bokštas, skaidrus, 3l
keyboard_arrow_rightkeyboard_arrow_left

HI Alaus bokštas, skaidrus, 3l

58,56 €
su PVM
Šis 3 l talpos HI alaus bokštas neabejotinai taps kiekvieno vakarėlio pagrindiniu akcentu, kuris užtikrins, kad jūsų vakarėlis pasiseks! Dozatoriuje telpa 3 litrai jūsų mėgstamo alaus, vyno ir kitų gėrimų, o platus pagrindas užtikrina, kad jis stovės tvirtai. Dėl permatomo dizaino ir matavimui skirtos, kas pusę litro sužymėtos skalės, visuomet galėsite matyti kiek liko gėrimo. Pasižymintis 2 kg svoriu nepripildžius, dozatorius yra lengvai judinamas ir gali būti paprastai pasiimamas kartu su savimi leidžiant laisvalaikį lauke ar rengiant vakarėlį.
Kiekis
Turime 71 vnt.
  • Pristatymo laikas:Pristatymo laikas:2-6 darbo dienos

Šis 3 l talpos HI alaus bokštas neabejotinai taps kiekvieno vakarėlio pagrindiniu akcentu, kuris užtikrins, kad jūsų vakarėlis pasiseks!

Dozatoriuje telpa 3 litrai jūsų mėgstamo alaus, vyno ir kitų gėrimų, o platus pagrindas užtikrina, kad jis stovės tvirtai. Dėl permatomo dizaino ir matavimui skirtos, kas pusę litro sužymėtos skalės, visuomet galėsite matyti kiek liko gėrimo.

Pasižymintis 2 kg svoriu nepripildžius, dozatorius yra lengvai judinamas ir gali būti paprastai pasiimamas kartu su savimi leidžiant laisvalaikį lauke ar rengiant vakarėlį.

  • Spalva: permatoma ir juoda
  • Medžiaga: polipropilenas ir ABS
  • Matmenys: 24,5 x 85,5 cm (skersmuo x aukštis)
  • Talpa: 3 L
  • Su dangčiu ir čiaupu
  • Puikiai tinka alui, vynui ir kitiems gėrimams
HI
AVD423975

Charakteristikos

Spalva
Juoda

Specifinė nuoroda

HI Alaus bokštas, skaidrus, 3l

58,56 €
su PVM